BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

İLÇE ÇİFTÇİSİNE HAYIRLI OLSUN

TMO Alım Ofisinin açılışına katılan AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, 2023 hasat döneminin bereketli olmasını temenni etti. 

26 Temmuz 2023
İLÇE ÇİFTÇİSİNE HAYIRLI OLSUN

TMO Alım Ofisinin açılışına katılan AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, 2023 hasat döneminin bereketli olmasını temenni etti.

Sadetler Mahallesi TOKİ Konutları civarında yeni binasında hizmete vermeye başlayan Toprak Mahsulleri Ofisi, Seydişehirli üreticilerden randevulu şekilde hububat alımına başladı.

Seydişehir Belediyesi İlçe Ziraat Odası işbirliği ile kazandırılan yeni binada günlük hububat alımının 500 ton civarlarına ulaştığının altını çizen İlçe Başkanı Kemalettin Atalay:’’ Emeğin, alın terinin, üretimin bereketlendiği bu topraklarda vatandaşlarımıza en güzel hizmeti verebilmek için çalışıyoruz. İlçemizi layık olduğu değere ulaştırma amacı ile en üst perdeden girişimlerimize devam ediyoruz. İlçe Belediye Başkanımızın gayretli çalışmaları ile Seydişehir marka şehir olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. İlçe Belediyemiz ve İlçe Ziraat Odası işbirliği ile kazandırılan yeni TMO alım ofisimizi ilçemize, bölgemize çiftçilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Yeni binasında 45 bin depolama alanı ile günlük 500 – 600 ton civarı hububat alımı yapılacak. Bu güzel hizmetin kazandırılmasında emeği geçen başta Konya Milletvekillerimiz olmak üzere TMO Konya Baş Müdürü Mustafa Yılmaz’a, Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a, Ziraat Odası Başkanı Ramazan Çınar’a teşekkür ederim.2023 yılı hasat dönemi bereketli olur inşallah’’ dedi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.