BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

SEYDİŞEHİR ŞEHİT MUHSİN KİREMİTÇİ FEN LİSESİNDEN BÜYÜK BAŞARI

2023 YKS’de okulumuz geleneği bozmadı, yine büyük başarılara imza attı. 

25 Temmuz 2023
SEYDİŞEHİR ŞEHİT MUHSİN KİREMİTÇİ FEN LİSESİNDEN BÜYÜK BAŞARI

Öğrencilerimizden Ali Suat TÜFEKCİ sayısal puan türünde Seydişehir 1.si, Türkiye 1037’ncisi olmuştur.  Halil Berk BAŞARAN 1317’nci, Halime TEKİN 2267’nci, Berat Tarık BOSTANCI 3463’üncü, Yağmur ERDOĞDU 5707’nci, Bengüsu KÖSE 5717’nci, Havva Nur KILINÇ 6479’uncu, Ceren DOĞAN 3110’cu olmuştur.

Eşit ağırlık puan türünde İrem DOĞAN 8451’ci, Rumeysa Reyhan ÖZCAN 7706’ncı olmayı başarmışlardır. İsmet Çiftçi ise sözel puan türünde Türkiye 711’inci olarak bizleri gururlandırmıştır.

İlk 10.000’deki bu öğrencilerimiz dışında ilk 30.000’e 32 öğrencimiz girmeyi başarmış ve üniversite hayallerini gerçekleştirme yolunda çok güzel dereceler elde etmişlerdir. Öncelikle, başarılarıyla bizleri mutlu eden öğrencilerimizi kutluyoruz. Onları yetiştiren öğretmen arkadaşlarımıza, idarecilerimize, okul personelimize ve öğrencilerimizi yetiştiren çok değerli ailelerine teşekkür ediyoruz. Bütün öğrencilerimizle gurur duyuyoruz.

 Adıgüzel TEKE                                                           

Okul Müdürü

                                                                                                                                                           

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.