BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir CHP’de Ustaoğlu adaylığını açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi Seydişehir İlçe Başkanlığı’nın 5 Ağustos’ta yapılacak genel kurulu öncesi Seydişehir Belediye Meclis Üyesi Hasan Ustaoğlu adaylığını açıkladı. 

20 Temmuz 2023
Seydişehir CHP’de  Ustaoğlu adaylığını açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi Seydişehir İlçe Başkanlığı’nın 5 Ağustos’ta yapılacak genel kurulu öncesi Seydişehir Belediye Meclis Üyesi Hasan Ustaoğlu adaylığını açıkladı.
Cumhuriyet Halk Partisi Seydişehir İlçe Başkanlığı’nda partililerle buraraya gelerek adaylığını açıklayan Ustaoğlu şu ifadelere yer verdi:
“Cumhuriyet Halk Partisi’nin çok kıymetli üyeleri, delegeleri, basın emekçilerimiz hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum, hoş geldiniz.
1975 yılında Seydişehir’de doğdum, 1999 yılında Harita Mühendisi unvanıyla Selçuk Üniversitesi’nden mezun olmamın ardından ülkenin dört bir tarafında çalıştım ve 2010 yılında Seydişehir’e döndüm. 2010 yılından beri burada kendime ait olan Seydişehir Harita bürosunda iş yaşamıma devam etmekteyim. 
İlk gençlik yıllarımdan beri kalbimde olan partimde, Seydişehir’e döndüğüm günden bugüne kadar, ilçe yönetim kurulu üyeliği, belediye meclis üyeliği gibi partimin farklı kademelerinde görevler yaptım.

ALDIĞIMIZ KARARLARI BİRLİKTE UYGULAYACAĞIZ 
İlçemde partimin en kutsalı saydığım kurumun, ilçe başkanlığının emin ellerde olması gayretiyle ilçe başkanlığına, yönetim kurulumla birlikte aday oldum.
Adaylığımın, 5 Ağustos tarihinde yapılacak olan kongremiz neticesinde İlçe Başkanlığına dönüşmesiyle birlikte, tüm ilçe yönetim kurulu üyelerimiz ile ortak aklı ortaya çıkaracağız ve aldığımız kararları birlikte uygulayacağız.
Göreve geldiğimizde ilk çabamız, partililerimizin istikbale dair düşüncelerini öğrenmek ve partililerimizden aldığımız güçle, memleketimizin siyasetine yön vermek olacaktır. Partimiz ilkeleri doğrultusunda siyasi düşüncelerimizi yaymak temel vazifemizdir.

UMUTSUZLUK YILGINLIK YOK, YOLUMUZ AÇIK OLSUN
Ülkemizin içinde bulunduğu ve halkımızın da derinden hissettiği sorunların çözümünün tek merkezi, kuruluşun partisi, ulu çınar Cumhuriyet Halk Partisi’dir.
El ele, omuz omuza laik cumhuriyetimiz için çocuk ve gençlerimizin geleceği için birlikte savaş vermek zorundayız. Hiçbir karanlık sonsuza dek sürmez. Biz Atatürk’ten devraldığımız, Mustafa Kemal’ce düşünme birikimimizle, ülkemizi laik sosyal hukuk devleti yapacağız. Ben hem CHP örgütünde hem de partimize gönül ve emek veren yurttaşlarımızda bu gücü görüyor bu güce inanıyorum. Umutsuzluk yılgınlık yok, yolumuz açık olsun.
Adaylığım öncesinde beni bu konuda telkin eden, yanımda olan uzun yıllardır birlikte siyaset yaptığımız tüm arkadaşlarıma, partimizde fikir odağı kabul ettiğimiz büyüklerimize, partimizde bugüne kadar görev yapmış bütün ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum. Zahmet edip buraya gelen tüm partililerimize ve siz basınımızın temsilcilerine teşekkür ediyorum.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.