BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir Yaz Kur’an Kursu öğrencilerine futbol turnuvası

Seydişehir İlçe Müftülüğüne bağlı camilerde ve Kur'an kurslarında öğrenim gören öğrenciler arasında futbol turnuvası düzenlendi. 

19 Temmuz 2023
Seydişehir  Yaz Kur’an Kursu öğrencilerine futbol turnuvası

ilçe müftülüğü gençlik kordinatoruİsmail ÖZYILMAZ yaptığı açıklamada  "İlçe Müftülüğü ve gençlik kordinatolugunun düzenlemiş olduğu Yaz Kur'an kursları arasi futbol turnuvası İlçemizdeki yaz Kur'an kurslarında eğitim gören çocuklarımıza yönelik dostluk ve kardeşlik amaçlıdır. Gençlerimizin fiziksel ve zihinsel anlamda gelişmesine katkı sağlamak amacı ile aktivitelerimiz devam edecek.

Bugün kapalı spor salonu yanındaki sentetik sahada başlayaçak geleneksel  olarak   her  yıl  düzenlenen  Yaz Kur’an Kursu öğrencilerine futbol turnuvasına 16 takim 208 Ögrenci Şampiyonluk için mücadele  edecek.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.