BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Hain darbe girişiminin 7. yılında Ak Parti Seydişehir'den "milli irade" mesajı

Milletimizin Dik Duruşu, Darbe Girişimini Bertaraf Etmiştir  

15 Temmuz 2023
Hain darbe girişiminin 7. yılında  Ak Parti Seydişehir'den "milli irade" mesajı

 

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay,  15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Atalay, darbe girişiminin yedinci yıldönümünde  birlik ve beraberlik mesajları verirken; Türk Milletine boyunduruk vurulamayacağını, diz çöktürülemeyeceğini bir kez daha tüm dünyaya gösterildiğini ifade etti.

Şanlı tarihimizde vatanımıza karşı göz dikenlere herzaman tek yumruk olmuş yüce milletimiz, 15 Temmuz'da da yine aynı birlik beraberlik ve kararlılıkla hain darbe girişimine dur demiştir diyen Atalay, “Tarihe FETÖ/PDY mensupları ve iş birlikçileri tarafından ülkemizin maruz kaldığı alçak darbe girişimi, demokrasi tarihimize kara bir leke olarak geçmiştir. , Ülkemizi, milletimizi, demokrasimizi, Cumhuriyetimizi, aydınlık geleceğimizi yok etmek isteyen vatan hainleri harekete geçmiş, milletin silahlarını yine bu aziz ve fedakar millete doğrultarak kanlı bir darbe girişiminde bulunmuşlardı. Ancak, 15 Temmuz 2016 Gecesi aziz milletimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla meydanlara inerek güvenlik güçlerimizin yanında yer almışlardır. "Dedi

Aziz Şehitlerimizin ruhu şad olsun Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar olacaktır diyen Atalay," Milletimiz, darbe girişimini, sokakları ve meydanları doldurarak, ölümü göze alarak başarısızlığa uğrattı. Meydanlarda, tıpkı Çanakkale’de, İstiklal Savaşımızda olduğu gibi, tüm fertleriyle tek yürek olmuş, iradesini bir avuç darbeciye çiğnetmeyen büyük Türk milleti vardı. Ülkemizi parçalamak ve milli iradeyi yok etmek isteyen hainlere karşı, yüce milletimizin sarsılmaz azmi, yüksek iradesi, vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazanılmış tarihe altın harflerle yazılmış şanlı bir demokrasi zaferidir. Başta Ömer Halis Demir ve bu uğurda Hakk’ın rahmetine kavuşan 251 şehidimiz ile gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum." Şeklinde konuştu

Seydişehir’de 15 Temmuz Demokrasi Milli Birlik Günü etkinliklerinin gün boyu devam edeceğini belirten AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, saat 11:30 başlayacak olan şehitlik ziyaretinin akabinde Seyyid Harun Camiinde  öğle namazı öncesi şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif ve hatim programına ve de Milli İrade Meydanında saat 20:45 teki programa tüm ilçe halkını davet etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.