BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Beyşehir Hayvan Pazarı Şap Hastalığı Nedeniyle Kapatıldı

Beyşehir Hayvan Pazarı Şap Hastalığı Nedeniyle Kapatıldı 

10 Temmuz 2023
Beyşehir Hayvan Pazarı Şap Hastalığı Nedeniyle Kapatıldı

Konya'nın Beyşehir ilçesinde görülen şap hastalığı sebebiyle Beyşehir Hayvan Pazarı'nın kapatıldığı duyuruldu. İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, bölgede görülen hastalık nedeniyle hayvan hareketliliğinin yasaklandığı belirtildi.

Konya'nın Beyşehir ilçesinde görülen şap hastalığı sebebiyle Beyşehir Hayvan Pazarının kapatıldığı duyuruldu.

Beyşehir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'nden konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, bölgede görülen şap hastalığı dolayısıyla Sadıkhacı, Emen, Sevindik, Sarıköy ve Üçpınar mahallelerindeki tüm hayvan hareketliliğinin yasaklandığı bildirildi.

Açıklamada, "Hastalık sönüşüne kadar Beyşehir hayvan pazarı kapatılmıştır. İdari ve fenni tedbirlere uymayanlara 42 bin 159 liralık idari para cezası uygulanacak olup, vatandaşlarımızın konu hakkında duyarlı olmaları rica olunur." denildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.