BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Alanyaspor Geleneksel Söbüçimen Yaylası etkinliği

Alanyaspor Geleneksel Söbüçimen Yaylası etkinliğine Seydişehir'den katılım 

09 Temmuz 2023
Alanyaspor Geleneksel Söbüçimen Yaylası etkinliği

Alanyaspor Başkanı  Hasan Çavuşoğlu ve yönetim kurulu geleneksel Söbüçimen Yaylası etkinliği  gerçekleştirildi. 

Etkinliğe Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Gündoğmuş Kaymakamı Murat Yeşilyurt, İbradı Kaymakamı İsmail Demirtaş, Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel, Antalya İl Jandarma Komutanı Yardımcısı Albay Kemal Erbay, Alanya İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Engin Burak Mindivanlı, Alanya İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, protokol üyeleri, başkanımızın ve yönetim kurulumuzun çok sayıda yakın dostu ile davetlisi katıldı.

Oldukça renkli ve eğlenceli geçen etkinlikte davetliler bol bol sohbet etme fırsatı bularak stres attı.

Davete Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin Kral Unlu Mamüller Şirketi yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Kızılcadam katıldı.

Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin "Söbüçimen Yaylası’nda Alanyaspor’un geleneksel birlik beraberlik yemeğine katıldık.

Alanya Kaymakamı ve Belediye Başkanı, Gündoğmuş ve İbradi Kaymakamları, Alanya protokolü, Alanyaspor yönetimi ve sponsorlarının katıldığı nezih organizasyona bizi de davet eden Alanyaspor Başkanı Sayın Hasan Çavuşoğlu’na, çok teşekkür ediyorum"dedi.

Oldukça renkli ve eğlenceli geçen etkinlik, akşam saatlerinde sona erdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.