BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Elde Kalan Kurbanlıklar, Et ve Süt Kurumu Tarafından Satın Alınacak!

 

30 Haziran 2023
Elde Kalan Kurbanlıklar, Et ve Süt Kurumu Tarafından Satın Alınacak!

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, sosyal medya hesabından bir mesajı yayımladı. Mesajında Kurban Bayramı nedeniyle yetiştiriciler tarafından hayvan pazarlarına getirilen ancak satılamayan kurbanlıkların, talep etmeleri halinde Et ve Süt Kurumu tarafından satın alınacağını duyurdu.

Bakan Yumaklı, yayımladığı mesajında "Kurban Bayramı nedeniyle yetiştiricilerimiz tarafından hayvan pazarlarına getirilen ancak satılamayan kurbanlıklar, talep etmeleri halinde Et ve Süt Kurumumuz tarafından satın alınacak. Hayvansal üretimimize güç katan yetiştiricilerimizin her daim yanında olmaya devam edeceğiz." ifadelerine yer verdi.


Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'nın yayımladığı mesajda ayrıca ESK Kurbanlık Fiyatı, Kurbanlık Prim Bedeli, Kurbanlık Hayvan Alım Fiyatına ilişkin bilgilere yer verdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.