BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehirli Doğaseverlerden çevreye duyarlı olalım uyarısı.

 

25 Haziran 2023
Seydişehirli Doğaseverlerden çevreye duyarlı olalım uyarısı.

Seydişehir  küpe  Dağının  eteklerinde  yeşille  mavinin   buluştuğu eşizgüzelliklerden  Gökçehüyük  barajının  çevresindeki  insanlar tarafından  bırakılan çöpler   bu  güzelliği   görmeye  giden  dogaseverlerin tepkisine  neden  oluyor. Seydisehirhabere açıklamarda  bulunan  Ali Erdoğan   “25-06-2023 pazar günü eşimle birlikte bi  manzaralı bir yere gidelim   kafa  dinleyelim   yürüyüş   yapalım dedim saat sabah 07:00 de Gökçehüyük barajının etrafına geldik.

Birde baktık ki her taraf çöp,şişe, poşet, bardak, ne ararsan var. Kamelyanın içi etrafı çöpten geçilmiyor işe temizlik yaparak başladık kağıt ve poşetleri yaktık dinlenmeye giderken çöp toplamaktan yorulduk.

 Buraya kafa dinlemeye gelenlerden ricamız getirdikleri çöpü poşeti ya çöp tenekesine yada geri götürüp çöp konteynerlerin içine atsınlar.  Doğayı çevreyi temiz tutsunlar ,her anne baba çocuklarına örnek olsunlar  eğitsinler. 

 Okulda öğretmenler çevre ve temizlik konusunda eğitim versinler belediye ve jandarmamızda arada kontrol yapsınlar.

Çevremize doğaya piknik alanlarına fotoğraf anı ve ayak izinden başka bir şey bırakmasınlar insanlık adına inan çok üzüldüm çok.

Hayvan dediğimiz inek ve keçi sürüleri geçti buradan ama insanlar kadar pislik bırakmadılar. dedi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.