BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

SEYDİŞEHİR KIZILAY BAĞIŞCILARINI DUALARLA ANDI

SEYDİŞEHİR KIZILAY ŞUBE BAŞKANLIĞI VE GÖNÜLLÜLERİ , KIZILAYA GAYRİMENKUL BAĞIŞINDA BULUNUPTA AHİRETE İRTİHAL EDEN HAYIRSEVERLERİN KABİRLERİNDE BAKIM VE DUADA BULUNDU. 

24 Haziran 2023
SEYDİŞEHİR KIZILAY BAĞIŞCILARINI  DUALARLA  ANDI

Konuyla ilgili açıklama yapan Şube Başkanı Abdullah EROĞLU "Daha önceleri Şubemize gayrimenkul bağışında bulunan ve ahirete İRTİHAL eden Salim ÇATLI ve Ahmet ÜNVER amcalarımızın,  kabirlerinin bakımını Kızılay gönüllülerimizle yaparak, değerli hocalarımızla kabirleri başında Kur'an tilaveti yaparak, Kurban Bayramı öncesi ruhlarına bağışladık." açıklamasında bulundu.


", Ruhları şad, mekanları cennet olsun." diyerek "Ahde vefamızı yerine getirdik. Cenab-ı Allah dergahı izzetinde yardımlarını kabul eylesin . Kıyamet gününe kadar amel defterleri açık olacak Biiznillah." dedi 
Hayırseverlerimize, Bizler ne kadar teşekkür etsek azdır. Yardımseverlerimizi unutmadık, unutmayacağız, hayırla yadetmeye devam ederek, insani ve İslami görevlerimizi, her zaman yerine getireceğiz." dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.