BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

ALİ ULUYURTUN ÖĞRETMEN DAMADI BOĞULARAK HAYATINI KAYBETTİ

BİR DÖNEM SEYDİŞEHİR İLÇE MEB TE ŞUBE MÜDÜRÜ OLARAK GÖREV YAPAN ALİ ULUYURTUN ÖĞRETMEN DAMADI BOĞULARAK HAYATINI KAYBETTİ 

24 Haziran 2023
ALİ  ULUYURTUN ÖĞRETMEN  DAMADI BOĞULARAK HAYATINI  KAYBETTİ

Konya'da acı olay. Balık tutmak için Altınapa Baraj Gölü'ne giden öğretmen hayatını kaybetti

Konya’da balık tutmak için gittiği baraj gölünde kaybolan din bilgisi öğretmeninin cansız bedenine ulaşıldı.

Edinilen bilgiye göre, Konya’Selçuklu Vali İhsan Dede Anadolu Lisesinde Müdür yardımcısı olarak   görev yapan İsmail Serin. (46) balık tutmak amacıyla dün gece saatlerinde Konya il merkezine 20 kilometre uzaklığı bulunan Beyşehir karayolu üzerindeki Altınapa Baraj Gölü’ne gitti.

Bir süre sonra Serin’le iletişim kurup kendisinden haber alamayan ailesi, bugün saat 15.00 sıralarında kayıp başvurusunda bulununca Altınapa Baraj gölünde arama çalışmaları başlatıldı.

Jandarma ekiplerinin yanı sıra Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na bağlı dalgıçlar da baraj göllü kıyılarına gelerek arama çalışması başlattı.

Baraj gölünün kıyısında kıyafetleri  ve kıyafetlerinin üstünde Cep telefonu  hemen yakınında  aracını ve aracının üzerinde Kontağı  bulununca   baraj  gölü açıklarında aramabaşlatıldı. Bölgede  geniş  çaplı  uzun aramalardan sonra İsmail Serinin su altında cansız bedenine ulaşıldı

Serin’in cenazesi saat 19.30 sıralarında kıyıya çıkarılarak otopsi yapılmak üzere Adli  Tıp Morguna  kaldırıldı 

 

Boğularak hayatını kaybeden İsmail Serin  halen  Konya Selçuklu Vali İhsan Dede Anadolu Lisesinde Mudür Yardimcisi  olarak çalışan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni 2 cocuk  babası  oldugu öğrenildi.

Kayın pederi İse  bir dönem  Seydişehir'de şube muduru görevi yapan Ali Uluyurt oldugu öğrenildi.  

Merhum İsmail Serin Cenazesi  bu gün Öğle  Namazına Müteakip Konya Tekke  Mezarlığında kılınaca cenaze  namazı sonrası   deft  edilecek.

Seydisehirhaber  Olarak Merhum İsmail Serin Kardeşimize  yüce Allahtan  rahmet yakınlarına  başsağlığı diliyoruz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.