BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya'da din kültürü öğretmeni baraj gölünde boğuldu

Konya'da acı olay. Balık tutmak için Altınapa Baraj Gölü'ne giden öğretmen hayatını kaybetti 

23 Haziran 2023
Konya'da din kültürü öğretmeni baraj gölünde   boğuldu

Konya'da acı olay. Balık tutmak için Altınapa Baraj Gölü'ne giden öğretmen hayatını kaybetti

Konya’da balık tutmak için gittiği baraj gölünde kaybolan din bilgisi öğretmeninin cansız bedenine ulaşıldı.

Edinilen bilgiye göre, Konya’da bir okulda din bilgisi öğretmeni olarak görev yaptığı öğrenilen İsmail Serin. (46) balık tutmak amacıyla dün gece saatlerinde Konya il merkezine 20 kilometre uzaklığı bulunan Beyşehir karayolu üzerindeki Altınapa Baraj Gölü’ne gitti.

Bir süre sonra Serin’le iletişim kurup kendisinden haber alamayan ailesi, bugün saat 15.00 sıralarında kayıp başvurusunda bulununca Altınapa Baraj gölünde arama çalışmaları başlatıldı.

 

Jandarma ekiplerinin yanı sıra Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na bağlı dalgıçlar da baraj göllü kıyılarına gelerek arama çalışması başlattı.

Baraj gölünün kıyısında kıyafetleri bulununca açıklarda arama gerçekleştiren ekipler, Serin’in uzun aramalardan sonra su altında cansız bedenine ulaştı.

Serin’in cenazesi saat 19.30 sıralarında kıyıya çıkarılarak otopsi yapılmak üzere Adli  Tıp Morguna  kaldırıldı 

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.