BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya’da bayramda toplu ulaşım ücretsiz mi? İşte cevabı...

Konya Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların Kurban Bayramı'nı rahat ve huzurlu geçirebilmesi için gerekli tedbirleri aldı. 

23 Haziran 2023
Konya’da bayramda toplu ulaşım ücretsiz mi? İşte cevabı...

Büyükşehir, vatandaşların bayram ziyaretlerini otobüsler ve tramvaylarla rahat geçirmelerini sağlamak amacıyla gerekli çalışmaları yaptı. 
Toplu ulaşım bayramın ilk günü ücretsiz, diğer günler yüzde 50
Bayram süresince Pazar tarifesiyle hizmet verecek toplu ulaşım araçları, bayramın birinci günü ücretsiz, diğer günler yüzde 50 indirimli olacak.

Otoparklar Arefe Günü ve bayramda ücretsiz
Konya Büyükşehir Belediyesi’ne ait tüm kapalı otoparklar ile yol üzeri ve açık otoparklar arefe gününden bayram sonuna kadar ücretsiz hizmet verecek.
Yeni Hayvan Pazarı’na ulaşım için aktarma seferleri yapılıyor
Konya Büyükşehir Belediyesi, Boruktolu Mahallesi’ndeki yeni hayvan pazarına ulaşmak isteyen Konyalılar için toplu ulaşımda aktarma seferleri yapıyor. Konya Büyükşehir Belediyesi Yeni Hayvan Pazarı’na ulaşmak isteyen yolcular; 23 Haziran Cuma gününden 29 Haziran Perşembe gününe kadar Alaaddin ve Kültürpark duraklarından hareket eden 26, 91, 93 nolu hatlar ile Kaşınhanı Otobüs Hareket Noktası’na (Kaşınhanı Son Durak) gelerek, bu duraktan 09.00-19.00 arası her saat başı hareket edecek ücretsiz aktarma seferlerini kullanabiliyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.