BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Pençe-Kilit Operasyonu’nda yaralanan Uzman Çavuş Alpay Aras şehit oldu

Pençe-Kilit Operasyonu’nda yaralanarak Ankara’da tedavi altına alınan Uzman Çavuş Alpay Aras şehit oldu. 

22 Haziran 2023
Pençe-Kilit Operasyonu’nda yaralanan Uzman Çavuş Alpay Aras şehit oldu

Antalya'nın Alanya İlçesi Aliefendi Mahallesi'nden Uzman Çavuş Alpay Aras Pençe-Kilit Operasyonu kapsamında girdiği bir çatışma sonucu yaralanarak, Ankara'da tedavi altına alınmıştı.

Bugün Hakkari'nin Dağlıca bölgesinin kuzeyindeki çatışmada yaralanan Uzman Çavuş Alpay Aras'tan acı haber geldi. Aras'ın tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi.

CENAZE PROGRAMI BELLİ OLDU
Şehidin cenazesinin yarın saat 11.00'de Aliefendi Merkez Mezarlığı’na defnedileceği öğrenildi.

BAŞKAN YÜCEL ACISINI BÖYLE PAYLAŞTI
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada acısını dile getirerek şunları söyledi:

"Şehidimiz var Alanya! Kuzey Irak’ta hain teröristlerin saldırısı sonucu yaralanarak tedavi altına alınan, Demirtaş Aliefendi Mahallesi’nden hemşehrimiz Uzman Çavuş Alpay Aras’ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin. Mekanı Cennet olsun…

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.