BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Şahin: Bazı siyasiler vatandaşı yordu

Selçuk Üniversitesi eski rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, AK Parti'ye çağrı yaptı. 

21 Haziran 2023
Şahin: Bazı siyasiler vatandaşı yordu

Selçuk Üniversitesi eski rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, AK Parti'ye çağrı yaptı. Şahin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimi ilk turda kazanmasını beklediğini ama olmadığını belirtti. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Şahin, yerel seçimler öncesinde de bazı uyarılarda bulundu.

Şahin, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “14 Mayıs genel seçiminde millet ulusal egemenlik kaygısı ve daha müreffeh bir Türkiye beklentisiyle Cumhur ittifakını ve Cumhurbaşkanımızı desteklemiştir. Normalde ülkeye büyük hizmetler yapmış olan Cumhurbaşkanımızın ilk turda açık farkla kazanması beklenirdi. Bu beklentinin gerçekleşmemesinin nedeni ekonomik sıkıntılar ve yerelde siyasetin ve siyasilerin halkı yormuş olmasıdır. Milletvekillerinin önemli bir kısmı değişmiş olmakla birlikte tepki çeken bazı isimlerin listelerde olması seçmen tercihini etkilemiştir. Yerel yönetimlerde çok başarılı hizmetlerin verilmiş olmasına rağmen belediyelerin bazı uygulamaları halkı yormakta ve tepki almaktadır. Yerel seçimler için bu konular dikkate alınmazsa genel seçimlerdeki desteği elde etmek mümkün olmayabilir. Halka kulak verilmelidir.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.