BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

SEYDİŞEHİRDE BÜYÜKBAŞ HAYVANLARA KURT SALDIRDI.

Konya'nın Seydişehir ilçesinde büyükbaş hayvanlara saldıran kurtlar 1 büyük baş hayvanı telef etti 3 Tanesini yaraladı. 

19 Haziran 2023
SEYDİŞEHİRDE BÜYÜKBAŞ HAYVANLARA KURT SALDIRDI.

Alınan bilgiye göre Seydişehir İncesu Mahallesi’nde  Büyükbaş hayvan besleyerek geçimini sağlayan Ahmet Çiğdeme ait havyalara hayvanların yayılımda olduğu arazide grup halinde kurt saldırdı.

Grup halinde Kurt saldırısı sonrası 4 büyükbaş hayvandan 1 telef olurken, 3'ü de yaralı kurtuldu.

Ahmet Çiğdem Seydisehirhabere yaptığı açıklamada “ ilk defa başına böyle bir olay geldiğini ve bütün tedbirleri almalarına rağmen bu saldırıya engel olamadığını belirterek  olayı fark etmem sonucu  3 hayvanı   kurt saldırısından  yaralı  kurtarmayı  başardım ama  bir tanesi  çok yaralı  ve grup halinde  saldırdıkları için telef  oldu.. Tek geçim kaynağı olan hayvanlarımın telef olmasına çok  üzüldüm. Hayvancılık yapanlar dikkatli olsunlar, ben yandım başkası yanmasın. Hayvan severler kızmasın ama bu saatten sonra Benim hayvanlarıma, emeğime geçim kaynağıma saldıran hiç  bir  yaban hayvanına  hoşgörülü  davranamam  kendimi ve hayvanlarımı  korumak zorundayım" ifadesini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.