BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Ebeveynler dikkat! Çocuk oyunu içinde LGBT propagandası: İstatistikler endişe verici

LGBT virüsü çocukları hedef almaya devam ediyor. Özellikle ilkokul çağındaki çocukların sıklıkla oynadığı ABD'li şirketin ‘Stumble Guys’ adlı programda açıkça LGBT propagandası yapıldığı ortaya çıktı. 

18 Haziran 2023
Ebeveynler dikkat! Çocuk oyunu içinde LGBT propagandası: İstatistikler endişe verici

Küresel sermayenin adeta esir aldığı ve fonladığı LGBT terörü çocuklar ve gençlerin ellerinden düşmeyen tablet, bilgisayar ve telefonlara yüklenen oyunların içine kadar girdi. Özellikle ilkokul çocuklarının en sık oynadığı mobil oyunlardan biri de ‘Stumble Guys’.

LGBT PROPAGANDASI
Scopely adlı yazılımcı firmanın geliştirdiği oyunda bu ay ‘LGBT’ propagandası içeren paketler satışa çıktı. Bu paketler arasında ‘Onur Ayı’na (pride month) özel ‘Trans onuru’, ‘Aseksüel onuru’, ‘İki cinsiyetin dışında onuru’ ile ‘Onur sepeti’ seçenekleri yer alıyor. Kullanıcılar bu seçenekleri satın alınca trans, aseksüel, iki cinsiyet dışı (non-binary) bayrakları ile kıyafetlerine sahip oluyor. Ancak, yaşları çok küçük olan çocuklara LGBT içeriklerin böyle sunuluyor olması aileleri endişelendirdi.

İSTATİSTİKLER ENDİŞE VERİCİ
Oyunda, Türkçe dahil 32 ayrı dil desteği bulunuyor; yani bu propaganda şu an 32 dilde yapılıyor. Stumble Guys’ın yayınlandığı tarih olan 12 Şubat 2021’den bugüne dek Android cihazlarda 100 milyonun üzerinde indirildiği görülüyor.  Oyun geçtiğimiz yıl tüm cihazlarda en çok indirilenler arasında 8. Sırada yer alıyor.  Rakamlara bakıldığında sunulan paket ve bilgilerin de ne kadar geniş bir kitleye ulaştığını hesaplamak zor değil. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.