BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

AK Parti'de yerel seçim çalışmalarının stardı verildi.

AK Parti yerel seçim için çalışmaların startını verdi. AK Parti, gözünü 2019'da CHP'nin aldığı 11 büyükşehire çevirdi. Bu kapsamda 11 büyükşehir için özel bir çalışma yürütüleceği öğrenilirken, özellikle İstanbul ve Ankara'nın mutlaka kazanılması gerektiği görüşü hakim. 

18 Haziran 2023
AK Parti'de yerel seçim çalışmalarının stardı verildi.

14 ve 28 Mayıs'ta sandıktan büyük bir zaferle ayrılan AK Parti'de yerel seçim çalışmalarının stardı verildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da bu kapsamda parti teşkilatlarına yerel seçimler için hazırlanma talimatı verdi.

11 İLE ÖZEL ÇALIŞMA

AK Parti'de başlayan yerel seçim çalışmaları ise gözleri CHP'nin kazandığı 11 büyükşehire çevirdi. Bu 11 ile daha fazla yoğunluk verileceği öğrenilirken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kurmaylarından bu şehirlerde 5 yıllık sürede neler yapıldığına dair kapsamlı bir çalışma istediği öğrenildi. 2019'da vaat edilen projelerin gerçekleştirip gerçekleştirilmediğine bakılacakken, oy tercihini başka partiye yapan seçmen için kadın ve gençlik kolları tam kadro çalışacak.

REHAVET UYARISI

Yine seçim çalışmaları kapsamında AK Parti'nin oy kaybı yaşadığı illerde kanaat önderleriyle görüşülecek. Hazırlanan analizler kapsamında partinin oylarının arttığı ve görece azaldığı ilçeler tek tek belirlenecek. Oy kaybı ve artışının nedenleri araştırılacak. Varsa sorunların çözümü noktasında koordinasyon çalışması yapılacak. Oy artışı yaşanan il ve ilçelerde rehavet uyarısı olacak. Rehavete kapılmamak için özveri ile çalışılacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.