BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

ADİL BAYINDIRDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

BEYŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ADİL BAYINDIRDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA 

16 Haziran 2023
ADİL BAYINDIRDAN  ÖNEMLİ  AÇIKLAMA

,Kamuoyunun Dikkatine;

Beyşehir ve Seydişehir’in tarihte yeri ayrı iki ilçe ancak aralarındaki alan organize sanayiler ile birleşen bir durum hasıl olduğundan sadece 2km bir alanın kaldığı bu alanın güzergahından da tren yolu geçeceği bilinmektedir.

Dolayısıyla iki ilçe iç içedir ve bu münasebetle ‘iki ilçe bir il’ sloganıyla il olmayı hakettiğimizi düşünüyor ve destek bekliyoruz.

Bu konuda her iki ilçeninde tüm siyasi partilerin ilçe başkanlarımızla ve STK başkanlarımızla süreç hakkında görüşmeler olacaktır.

Ayrıca yine buradan ;

başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’den ve gerek Beyşehir gerek Seydişehir gerekse ülkemizin ve dünyanın dört bir köşesine rızkı peşinde giden tüm hemşehrilerimizden bu proje ve düşüncelerimize desteklerinizi bekliyoruz.

Bu konudaki çalışmalarımızın detaylarını önümüzdeki günlerde yine kamuoyu ile paylaşacağız.

Saygılarımla

BEYŞEHİR BİRLİĞİ Adına

Adil Bayındır

İnşaat Mühendisi

Beyşehir Belediye Başkanı

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.