BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir İHH’dan Seydisehirhabere ziyaret.

İHH Seydişehir başkanı Ali Demirel ve yönetim kurulu üyeleri Seydisehirhaberi ziyaret etti. 

16 Haziran 2023
Seydişehir İHH’dan Seydisehirhabere ziyaret.

İHH Seydişehir başkanı Ali Demirel ve yönetim kurulu üyeleri Seydisehirhaber Genel Yayın  yönetmeni  Fahri  Kubilayı  ziyaret etti.

İHH Seydişehir Temcilciliği olarak  2023 Kurban Organizyonu  hakkında   Seydişehir basınının  bilğilendirdiklerini  ifade  eden İHH Seydişehir Temsilcisi Ali Demirel, “Dünyada milyonlarca insan açlıkla mücadele ediyor. Özellikle doğal afetlerin, savaşların ve iç çatışmaların olduğu bölgelerde insanlar hatırlanmayı bekliyor. Bu Kurban, Türkiye ile birlikte 48 ülkede milyonlarca kişiye Kurban emanetlerinizi ulaştıracağız ve ihtiyaç sahiplerini sevindireceğiz. Gelin, Kurban’da iyiliği paylaşalım, kardeşliğimizi birlikte yayalım.” dedi.

Demirel, “İHH, bu yılki kurban organizasyonu kapsamında ‘Kurban İbadet, Paylaşmak Kardeşliktir’ sloganıyla çalışma yürütecek olup kurban bedelini yurt içi ve dışı 3.700-TL olarak belirlendi” diye konuştu.

Seydisehirhaber Genel Yayın  yönetmeni  Fahri  Kubilay  İHH  sivil toplum   kuruluşu  olarak Türkiyenin yüzakı  bir  kurum oldugunu  böyle  bir   kurumu  desteklemek   bizimde  bir  görevimiz  olmalıdır. dedi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.