BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığında devir teslim töreni düzenlendi.

 

09 Haziran 2023
AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığında devir teslim töreni düzenlendi.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığında devir teslim töreni düzenlendi. Genel Merkez Gençlik Kollarında alınan kararla Milletvekili Aday Adaylığı için görevden ayrılan Batuhan Aydın’ın yerine göreve atanan Veysel Yıldırım atandı.Batuhan Aydın; AK Parti Gençlik Kolları için tarihi bir gün yaşadıklarını, görevi bugün Veysel Yıldırım’a devrettiğini söyledi. 

AK Parti’nin gençleri olarak davanın ve siyasetin insanlara hizmet etmek demek olduğunu öğrendiklerini belirten Aydın, "Makamların genç yaşlarda gelebildiğini, değişimlerin genç yaşta olduğunu, değişimlerin her zaman yeni bir dinamizim getirdiğini öğrendik" diye konuştu. 

Batuhan Aydın, siyasette makamların değil, davaların kalıcı olduğunu belirterek, "Kardeşime böylesine zor bir görevi devraldığı için başarılar diliyorum. Rabbimden de hayırlı hizmetler nasip etmesini diliyorum, çok tebrik ederim. Bizler sizlerin her zaman destekçisi olacağız. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

AK Parti Seydişehir Gençlik Kolları Başkanlığına atanan Yıldırım’ da Aydın’ın zor şartlarda, kriz anlarında tavır alarak başarılı bir başkanlık yaptığını söyledi. 

Veysel Yıldırım , görevin eskisi yenisi olmadığını, birlikte çalışacaklarını belirterek, "Hep beraber tecrübelerinizden faydalanacağız. Allah yeni görevimizde hepimizin yardımcısı olsun" şeklinde konuştu. 

Batuhan Aydın, hayırlı kararlara imza atması dileğiyle Veysel Yıldırım’a bir kalem seti ve yeni görevine Allah’ın ismiyle başlaması dileğiyle üzerinde besmele-i şerif yazılı bir hat eseri hediye etti. 
Veysel Yıldırım’da Batuhan Aydın’a emekleri için plaket takdiminde bulundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.