BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Mahmut Esat Ortaokulu Sene Sonu Teknoloji Tasarım ve Resim Sergisi Açılışı Yapıldı

Mahmut Esat Ortaokulu Sene Sonu Teknoloji Tasarım ve Resim Sergisi Açılışı Yapıldı 

08 Haziran 2023
Mahmut Esat Ortaokulu Sene Sonu Teknoloji Tasarım ve Resim Sergisi Açılışı Yapıldı

Mahmut Esat Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan sene sonu teknoloji tasarım ve resim  sergisinin açılışı yapıldı. 
250 öğrencinin hazırlamış olduğu sergide karışık teknik çalışmalar yer aldı. 


Açılışa Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, İlçe Müftüsü Adem Bebek, Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, İlçe Kızılay Şubesi Başkanı Abdullah Eroğlu, bazı parti temsilcileri ve halk katıldı. 


Mahmut Esat Ortaokulu Müdürü Süleyman Boztepe, “Büyük bir özveriyle yapılan çalışmalar gördük. Görsel Sanatlar Öğretmenlerimize, Teknoloji Tasarım Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederim. Okulumuz sadece akademik anlamda değil her alanda başarılı. Başarılı olduğunu bu sergiyle de gösterdi.
Bizleri sergimizde yalnız bırakmayan Sayın Kaymakamımıza, Sayın Belediye Başkanımıza, Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, Sayın İlçe Müftümüze, Sayın Ak Parti İlçe Başkanı ve Yönetimine, Sayın Seydişehir Kızılay Başkanı'na ve diğer tüm katılımcılara teşekkür ederim.”dedi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.