BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Bakan Yusuf Tekin’den ilk açıklama! 3 ay sürecek! Erkene çekildi denmişti

Okulların kapanmasına sayılı günler kaldı. Milli Eğitim Bakanlığı'nın akademik takvimine göre okulların kapanmasına göre 10 gün kaldı. Öğrenciler, 16 Haziran Cuma günü karnelerini alacak ve 3 aylık yaz tatili başlayacak. Yaz tatilinin ne kadar süreceği araştırılırken, okulların erken kapanacağına yönelik de iddialar dolaşıyor. Yeni Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin konuya ilişkin ilk açıklamayı yaptı. 

08 Haziran 2023
Bakan Yusuf Tekin’den ilk açıklama! 3 ay sürecek! Erkene çekildi denmişti

Haziran ayına girmemizle birlikte okulların ne zaman tatil olacağı araştırılmaya başlandı. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan gelen açıklamalar yakından takip ediliyor. Milyonlarca öğrenci 16 Haziran Cuma günü karnelerini alacak ve yaz tatili başlamış olacak. 

Mahmut Özer, Milli Eğitim Bakanlığı görevini Prof. Dr. Yusuf Tekin'e teslim etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan yeni Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ilk açıklamayı yaptı. 

Bakan Tekin, açıklamasında: 

"Bugün Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle zor bir görev uhdemize tevdi edildi. Kısa bir ayrılıktan sonra yeniden camiamızla birlikte çalışma imkanı bulacağız. İnşallah başta öğretmenlerimiz olmak üzere idarecilerimiz, idari personelimiz, özel öğretim kurumlarımız, öğrencilerimiz, velilerimiz ve diğer paydaşlarımızla birlikte Yeni Türkiye Yüzyılının inşası için el ele gönül gönüle çalışacağız.

Şansıma yönelik güven ve desteğini her daim hissettiğim Sayın Cumhurbaşkanımıza bir kez daha şükranlarımı sunarım. Allah yardımcımız olsun." ifadelerini kullandı.


OKULLAR ERKEN Mİ KAPANACAK?
MEB'in takviminde yer alan bilgiye göre; okullar 16 Haziran Cuma günü kapanacak. Ardından yaklaşık 3 aylık yaz tatili başlayacak.

Öte yandan 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı 11 Eylül 2023 Pazartesi günü ilk ders zili ile başlayacak. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.