BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir’ de 2 Trafik Kazası 3 Yaralı VİDEOHABER

 

07 Haziran 2023
Seydişehir’ de 2 Trafik Kazası 3 Yaralı VİDEOHABER

KONYA (İHA)- Konya’ nın Seydişehir ilçesinde meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında üç kişi yaralanırken, Marangozlar içerisindeki meydana gelen kazada ise 112 görevlisi yaralı ile uğraşmak yerine çekim yapan gazeteci ile uğraştı.

İlk kaza Karabulak kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Yaşar Özdemir idaresindeki 06 BHH 265 plakalı fiat otomobil ile aynı yöne seyir halindeki Ercan Kaçar idaresindeki opel marka  80 ACE 159 plakalı otomobil çarpıştı.

Kazada Fadime Karakoca ve Nuriye Özdemir yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine sevk edilen ambulans ile Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındılar.

İkinci kaza ise Marangozlar Sanayii içerisinde meydana geldi Edinilen bilgiye göre Mustafa Öz idaresindeki 42 AOB 515 plakalı hafif ticari araç ile Halil L idaresindeki 42 ZR 223 plakalı ford marka pikap Marangozlar sanayii içerisinde çarpıştı.

Kazada Şerife Öz yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine sevk edilen ambulans ile yaralı ambulansa alınırken, ambulansta görevli sağlık memuru yaralı ile uğraşmak yerine gazetecinin çekim yapmasını engellemeye çalıştı.

Yaralı ambulans ile Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken, her iki kaza ile ilgili yetkililerce soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.