BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir'de Engelliler haftasında etkinlikleri devam ediyor

Seydişehir Özel uygulama okulu ve Ümit Çocukları Engelliler Derneği, engelliler haftası etkinliklerinde özel eğitim sınıflarında öğrenim gören çocuklar yararına kermes ve yürüyüş düzenledi. 

01 Haziran 2023
Seydişehir'de Engelliler haftasında etkinlikleri devam ediyor

Belediye önünde açılan serginin ardından akşam Hükümet konağı önünde başlayan fener alayı yürüyüşüyle belediye önüne kadar gelindi.

Burada müzik ve tiyatro gösterisi programı gerçekleştirildi.

Ümit Çocukları Derneği Başkanı Münevver Yalçınkaya, her bireyin bir engelli adayı olduğunu hatırlatarak katılım sağlayan herkese teşekkür etti.

Hükümet Konağı önünde başlayan fener alayına Kaymakam Deniz Pişkin,  Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Özel Eğitim Uygulama Okulu müdürü Cafer Akın, öğrenci ve vatandaşlar katıldı. Kermes 4 gün açık kalacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.