BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

ULUSAL ANAMAS DEDEGÜL DAĞI MELİKLER YAYLASI DAĞ ŞENLİĞİ TAMAMLADI

ULUSAL ANAMAS DEDEGÜL DAĞI MELİKLER YAYLASI 27.DAĞ ŞENLİĞİ TAMAMLADI 

21 Mayıs 2023
ULUSAL ANAMAS DEDEGÜL DAĞI MELİKLER YAYLASI DAĞ ŞENLİĞİ TAMAMLADI

3 gün  Süren  etkinlik boyunca 3 bine yakın doğa sever katıldı.

Organizeye Beyşehir Olarak Destek verip ev sahipliği yaptık.

     Katılımcıların 19 Mayıs Cuma günü Melikler Yaylası'na hareket etmeleri ve kamp çadırlarını kurmalarıyla başlayan Şenlik,  20 Mayıs Cumartesi günü daha da hareketlenerek, geniş bir katılımla gerçekleşti.

                Isparta Valiliği, Isparta İl Özel İdaresi, Eğirdir Kaymakamlığı, Eğirdir Belediyesi ile Aksu, Yenişarbademli Kaymakamlıkları ve Aksu, Yenişarbademli, Beyşehir Belediye Başkanlıklarının katkılarıyla gerçekleşen 27. ETUDOSK Dağcılık Şenliğinde, 20 Mayıs Cumartesi günü, Eğirdir Belediyesi tarafından katılımcılara akşam yemeği ikram edildi.

                21 Mayıs Pazar günü sabah saat 04.30'dan itibaren Dedegöl Dağına (2998m) tırmanışa geçen dağcılar zirve yapmanın heyecanı yaşadı.

 Beyşehir Trekinğ Adına Açıklama  Yapan  Dernek Başkanı Mustafa Büyükkafalı "İki gün boyunca çay ve sıcak su ikramı katılımcılara büyük destek oldu

Organizeye ve katılımcılara desteği için Beyşehir Belediyesi ve Değerli Başkanımız Sayın Adil Bayındır'a Çok teşekkür ederiz.

Beyşehir Trekking Sponsorumuz Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi ne ve Değerli Başkanı Naci Tanık ve Başkan Yardımcısı Sayın Ali Karagedik e bu etkinlik için derneğimize verdiği destekten dolayı çok teşekkür ediyoruz

Organize sahibi ETUDOSD ve yönetim kuruluna ayrıca tüm katılımcılara ve zirveyi başaranlara teşekkür ediyoruz "dedi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.