BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya'da Tarım işçilerini taşıyan minibüs devrildi: 1 ölü, 3’ü çocuk 8 yaralı

Konya’nın Ereğli ilçesinde tarım işçilerini taşıyan minibüsün şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 3’ü çocuk 8 kişi yaralandı. 

21 Mayıs 2023
Konya'da Tarım işçilerini taşıyan minibüs devrildi: 1 ölü, 3’ü çocuk 8 yaralı

Konya'nın Bulgurluk Mahallesi'nde sabah saatlerinde meydana gelen kazada Şanlıurfa'dan Konya'ya gelen içinde tarım işçilerinin bulunduğu Nezir Büyükçay (52) yönetimindeki minibüs, kontrolden çıkıp, şarampole devrildi. İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda jandarma, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Kazada Nesibe Büyükçay (50) hayatını kaybederken, sürücü ile birlikte aynı aileden Nurullah, Süreyya, Aslan, Enes, Ahmet, Azat, Mehmet Büyükçay yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan birinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Sürücü Nezir Büyükçay'ın SRC ve yetki belgesinin bulunmadığı ayrıca şerit izleme ve değiştirme kurallarına uymayarak kusurlu olduğu öğrenildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.