BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya’dan Antalya’ya tatile giden genç denizde boğularak can verdi

Konya’dan Antalya’nın Manavgat ilçesine tatile giden 18 yaşındaki Evliya Ağıl, yüzmek için girdiği denizde boğularak can verdi. Ağıl, Selçuklu ilçesi Sızma Mahallesi Mezarlığı’nda toprağa verileceği öğrenildi. 

20 Mayıs 2023
Konya’dan Antalya’ya tatile giden genç denizde boğularak can verdi

 Edinilen bilğiye göre; Konya’nın Selçuklu ilçesi yaşayan 18 yaşındaki Evliya Ağıl, arkadaşlarıyla birlikte 3 günlüğüne tatile Antalya’ya gitti.

Denize giren 18 yaşındaki Evliya Ağıl bir anda çırpınmaya başladı. Ağıl’ın yardım istediğini gören arkadaşları duruma müdahale etti. Cankurtaran tarafından karaya çıkarılan genç için sağlık ekiplerinden yardım istendi.

hbarın ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından en yakındaki özel hastaneye kaldırılan Evliya Ağıl yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

Antalya Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsinin ardından talihsiz gencin cenazesi babası İlyas Ağıl ve diğer yakınları tarafından alındı.

Olayla ilgili inceleme ise devam ediyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.