BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sağlam durmazsak sandığa çökecekler

 

17 Mayıs 2023
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sağlam durmazsak sandığa çökecekler

AK Parti il ve belediye başkanlarına hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2. tur seçimine 11 gün kala dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Erdoğan, "Seçimi açık arada geride bitirmelerine rağmen suyu bulandırmak için her şeyi yapıyorlar. Şayet biz sağlam durmaz faaliyetlerimizi aynı şekilde yürütmezsek karşı tarafın bu nobran tavırlarıyla sandıkların üzerine çökeceğinden şüpheniz olmasın.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2. tur seçimine 11 gün kala AK Parti il ve belediye başkanlarına seslendi. Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde; "Arkadaşlarımızın bir kısmı görevlerine devam edecek diğerleriyle çalışmayı sürdüreceğiz. Yeni seçilen ve yeniden seçilen milletvekillerimize tebriklerimi sunuyorum. 14 Mayıs'ta dünyaya örnek olacak demokrasi sınavı verdik. Samimi gayretle milli iradenin en sağlıklı şekilde sandığa yansıması için görev yapan arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum.

REKLAM

ads by AdMatic

"REHAVETE MEYDAN VERMEDEN ÇALIŞMALARIMIZ SÜRECEK"
İlçe başkanlarımızı ve yönetimlerimizi, sandık kurulu üyelerimizi, müşahitlerimizi, bizimle birlikte süreci yönetenleri tebrik ediyorum. İnşallah aynı gayreti 28 Mayıs'ta göstererek demokrasiyi taçlandıracağız. Bu meseleyi bitirene kadar en küçük rehavete meydan vermeden çalışmalarımız ara vermeden sürecek.

"SUYU BULANDIRMAK İÇİN HER ŞEYİ YAPIYORLAR"
Karşı tarafın bu nobran ve faşizan tavrıyla sandıkların üzerine çökerler. Seçimi açık arada geride bitirmelerine rağmen suyu bulandırmak için her şeyi yapıyorlar. Şayet biz sağlam durmaz faaliyetlerimizi aynı şekilde yürütmezsek karşı tarafın bu nobran tavırlarıyla sandıkların üzerine çökeceğinden şüpheniz olmasın.

"SEÇİMİN EN ÖNEMLİ SONUÇLARINDAN BİRİ..."
28 Mayıs seçimlerini bu şekilde suhuletle tamamlayarak ülkece önümüze bakacağız. Bu seçimin en önemli sonuçlarından biri de muhalefet cenahındaki büyük değişim olacaktır."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.