BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

SEYDİŞEHİR İLÇE TRAFİK JANDARMADAN TRAFİK EĞİTİMİ

SEYDİŞEHİR İLÇE TRAFİK JANDARMA BOSTANDEREDE ÖĞRENCİLERE VE ÇİFTÇİLERE TRAFİK EĞİTİMİ 

08 Mayıs 2023
SEYDİŞEHİR  İLÇE  TRAFİK JANDARMADAN  TRAFİK  EĞİTİMİ

Konya İl J.K.lığı Mobil Trafik Eğitim Aracı ve Seydişehir İlçe J.K.lığı Trafik Jandarması timleri tarafından 06-12 Mayıs Karayolu Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında; Tüm yol kullanıcılarının trafik kurallarına uymaları yönünde farkındalığın artırılması ve trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla;  Bostandere Mahallesi  Bostandere İlkokul ve Ortaokulunda, öğrenim gören (70) öğrenciye trafikte yaya güvenligi, yolcu güvenliği, güvenli oyun alanları, bisiklet, kaykay  ve paten güvenli kullanımı ile ilgili görsel ve uygulamalı trafik eğitimi verilmiştir.    


  Bostandere mahalle merkezinde ise tarım araçlarının güvenli kullanımı konusunda (35) traktör sürücüsüne eğitim verilerek "Reflektör Tak Görünür Ol" kampanyası ile reflektörü olmayan traktör römorklarına reflektör takılmıştır. Trafik güvenliği konusunda tüm yol kullanıcılarına eğitim verilmeye devam edilecektir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.