BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Ak Parti Seydişehir Seçim koordinasyon merkezinde çalışmalar devam ediyor

Yaklaşan 14 Mayıs seçimleri çerçevesinde seçim çalışmalarının koordine edileceği Ak Parti Seydişehir seçim koordinasyon merkezi dolup taşıyor. 

04 Mayıs 2023
Ak Parti Seydişehir Seçim koordinasyon merkezinde  çalışmalar devam ediyor

Ak parti ilçe başkanı Kemalettin Atalay  Yaklaşan seçimlerin Yüzyılın seçimleri olduğuna dikkat çekerek,  Seydişehir  İlçe  Teşkilatı  Gençlik  kollarımız  Kadın  kollarımız Çok yoğun bir tempoda 14 Mayıs  seçimlerine   hazırlanıyoruz.Daha önceki seçimler önemliydi ancak bu seçimler daha da önemli.Bu sebeple halkımızın en iyi karar vereceğine inanıyorum dedi. Seydişehirde Recep Tayyip Erdoğan 'a oy vereceğiz, diyen  ve    Seçim  kordinasyon  Merkezimizde Heyecanlı ve coşkulu vatandaşların katılımı gösteriyor ki Allah’ın izniyle İnşallah 14 Mayıs’ta ki seçimde dünya lideri Cumhurbaşkanımızı tekrar seçeceğiz.”dedi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.