BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya’da hazineye ait araziler ihaleyle satılacak!

Çumra ilçesinde hazineye ait 29 adet tarla ve çayır açık artırma usulüyle satılacak. Fiyatlar 25 bin TL ile 1 milyon 792 bin TL arasında değişiyor. 

03 Mayıs 2023
Konya’da hazineye ait araziler ihaleyle satılacak!

Konya'nın Çumra İlçesi Alibeyhüyüğü Mahallesinde hazineye ait çeşitli büyüklüklerde tarla ve çayır alanları Mayıs ayında ihale ile satışa sunulacak. 

Satışı yapılan tarla ve otlak alanlar 5 yıl boyunca gelir vergisinden muaf tutulacak. 

İhale bedeli peşin ödenirse yüzde 20 indirim uygulanacak. 

İhaleye katılmak isteyenlerden istenilen şartlar ise şunlar;

1- Yasal yerleşim yeri sahibi olmaları,                                                
2- Tebligat için Türkiye'de adres göstermeleri,                                            
3- Geçici teminata ait belge ile birlikte TC kimlik numarası bulunan Kimlik Belgesinin aslı ve fotokopisi (Geçici teminatların banka teminat mektubuyla verilmesi halinde, Teminat Mektubunun Geçici, Süresiz, Limit içi olması ve teyit yazısının da ibrazı gerekir.) Gecici Teminatlar Çumra Ziraat Bankası Çumra Malmüdürlüğünün IBAN :TR 5200 0100 0265 0000 1000 5604 numaralı hesabına yatırılacak.    
4- 
Özel Hukuk Tüzel kişilerinde 2023 yılı vizeli ticaret odası veya meslek odası sicil kaydı ve ihaleye katılacak kişi için düzenlenmiş noter tasdikli yetki belgesi ve imza sirküsü,                
5- Gerçek şahıslar adına vekaleten katılacakların Noter tasdikli vekaletnamelerinin aslı ile birlikte Komisyon huzurunda hazır bulunmaları gerekiyor.                

Satışa çıkacak tarla ve çayır alanlarına dair bilgiler tabloda;

Fiyatlar 25 bin TL ile 1 milyon 792 bin TL arasında değişiyor. 

İlan detayları için tıklayınız

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.