BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

SEYDİŞEHİR GENÇLİK VE SPOR İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ YETENEK TARAMASINDA TÜRKİYE REKORU

SEYDİŞEHİR GENÇLİK VE SPOR İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ YETENEK TARAMASINDA TÜRKİYE REKORU 

26 Nisan 2023
SEYDİŞEHİR GENÇLİK VE SPOR İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ YETENEK TARAMASINDA TÜRKİYE REKORU

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında yapılan İş Birliği Protokolü gereği okullarda yeterli fiziksel ve eğitsel altyapı oluşturarak öğrencilerin spor aktivitelerine erişimlerinin sağlanması,sporun tabana yayılması ve öğrencilerin erken yaşta spora yönlendirilmesi,yetenekli öğrencilerin keşfedilmesi,beden eğitimi ve spor alanında ihtiyaç duyulan alanlar için nitelikli insan gücünün yetiştirilmesi amacıyla yapılan sportif yetenek taraması ilçemizde bulunan Seydişehir Atatürk Spor Salonunda başlamış olup 26-27-28 Nisan 2023  tarihleri arasından devam edecektir. İlçemiz 3. Sınıflara yönelik Yetenek Taraması Programına 810 öğrencimiz katılacaktır

İlçe Spor Müdürümüz Soner BALCI yaptığı açıklamalarda;Konya rekoru kırarak İlçemizi grurlandıran Merkez ilkokulu 3. Sınıf öğrencimiz  Metehan KOÇER ve Türkiye Rekoru KırararakKonyamızıgrurlandıran Gazi İlkokulu 3. Sınıf Öğrencimiz Ural Çınar KOCA bizleri onurlandırmışlardır.Öğrencilerimizin başarılarının devamını diler; İlçemizi,İlimizi ve Ülkemizi en iyi bir şekilde temsil edeceklerine yürekten inanıyorum dedi.Ayrıca çocuklarımızın yetişmesinde büyük bir emeği geçen ailelerine ve öğretmenlerine teşekkür ederim diyerek beyanatta bulundu.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.