BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugünkü programları iptal edildi

Dün gece canlı yayında rahatsızlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugünkü programları iptal edildi. Erdoğan, “Doktorların tavsiyesi ile bugün istirahat edeceğim. Yozgat, Sivas ve Kırıkkale programlarıma iştirak edemeyeceğim.” dedi. 

26 Nisan 2023
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugünkü programları iptal edildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Yoğun mesaim sebebiyle yayın esnasında geçirdiğim küçük rahatsızlıktan ötürü geçmiş olsun dileklerini ileten, dualarını eksik etmeyen necip milletimin her bir ferdine, her bir kardeşime çok çok teşekkür ediyorum. Bugün doktorlarımızın tavsiyesiyle evde istirahat edeceğim. Kırıkkaleli, Yozgatlı ve Sivaslı kardeşlerimle ne yazık ki bugün bir araya gelemeyeceğiz. Hepsinden haklarını helal etmelerini rica ediyorum. Bizi temsilen Kırıkkale, Yozgat ve Sivas programlarına Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay iştirak edecektir. Allah’ın izniyle yarından itibaren programımıza devam edeceğiz. Aziz milletimizi Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaştırmak için çalışmayı sürdüreceğiz. Bu vesileyle tüm vatandaşlarıma sağlık, huzur ve afiyet diliyorum."

son-dakika-cumhurbaskani-erdoganin-bugunku-programlari-iptal-edildi.jpg

CANLI YAYINDA RAHATSIZLANMIŞTI
AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan dün gece Kanal 7 ve Ülke TV'nin canlı yayınına katılmıştı. Saat 22.00'de başlayacağı açıklanan yayın 23.30'da başlarken, Erdoğan canlı yayında gündemi değerlendirirken yayın birden kesilmişti. O sırada soru soran Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, rejiye dönerek reklam arası verilmesini istemişti.

"CİDDİ MANADA ÜŞÜTTÜM"
Program yaklaşık 20 dakikalık aranın ardından yeniden başlamış, Cumhurbaşkanı Erdoğan, programa ara verilmesiyle ilgili "Yoğun çalışıyoruz. Ciddi manada üşüttüm. Programı iptal etsek yanlış anlaşılır mı diye düşündük. Sözümüz için geldik. İzleyicilerden helallik isterim" demişti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.