BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Kaymakam Deniz Pişkinden Agaçtepe'sindeki yangınla ilgili önemli açıklama

Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin Agaçtepe'sine bölgesine giderek yangın söndürme çalışmalarını yerinde inceledi. 

19 Nisan 2023
Kaymakam Deniz Pişkinden  Agaçtepe'sindeki  yangınla ilgili  önemli açıklama

Konya'nın Seydişehir ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın, ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

İlçenin Madenli Mahallesi Ağaç Tepesi mevkisindeki ormanlık alanda, henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı.İhbar üzerinde bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Zaman zaman rüzgarın da etkisiyle yayılan alevlere müdahale eden ekipler, yangını kontrol altına aldı. Yangında yaklaşık 1 hektar alan zarar gördü.

Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin  "Ağaç Tepesi"'ne  bölgesine   giderek    yangın söndürme  çalışmalarını  yerinde inceledi. Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin yaptığı açıklamada "Seydişehir-Antalya Karayolu üzerinde bulunan "Ağaç Tepesi" mevkiinde çıkan yangın, şiddetli rüzgara rağmen ekiplerimizin hızlı müdahalesi ve yoğun gayreti sonucu şu saat itibari ile kontrol altına alınabildi. Soğutma çalışmalarına devam ediyoruz.

Orman İşletmemize, İtfaiyemize ve Jandarma Personelimize başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.

Kıymetli Seydişehirli Hemşehrilerim,

Yangına, bölgeye mantar toplamaya gelen vatandaşların sebebiyet verdiğini düşünüyoruz. Yangın esnasında o bölgede bulunan 3 aracın tespitleri yapıldı. Şu sıralar birçok vatandaşımızın mantar için ormanlık sahalarda olduğunu biliyoruz. Yangın bölgesinden dönerken bile oranın hemen aşağısında halen arabalarıyla gelmiş ve ailecek mantar toplamaya devam eden insanlar gördük. Lütfen azami derecede dikkatli olalım, küçücük bir ihmalin bile çok büyük kayıplara mal olabileceğini unutmayalım. Dikkatsiz insanları da bir vatandaşlık görevi olarak uyaralım."

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.