BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

CHP SEYDİŞEHİR SEÇİM BÜROSU AÇILDI

CHP SEYDİŞEHİR SEÇİM BÜROSU AÇILDI 

18 Nisan 2023
CHP  SEYDİŞEHİR SEÇİM BÜROSU AÇILDI

CHP’nin seçim bürosu açılışına katılan Seydişehirli milletvekili adaylarından Barış Bektaş ve Hasan Ekici partililer tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Adaylar konuşmalarında 43 yıl önce olduğu gibi Seydişehir’in yeniden milletvekili çıkaracağını ve Ankara’da ses getireceklerinin altını çizdiler.
CHP’nin Hükümet karşısında bulunan seçim bürosunun açılışına CHP Konya Milletvekili birinci sıra adayı Barış Bektaş, ikinci sıra adayı Hasan Ekici, diğer 6 CHP Milletvekili adayı, CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman, İyi Parti İlçe Başkanı Yılmaz Dönderici, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Hayati Topaç, Saadet Partisi İlçe Başkanı Harun Erkan, partililer ve vatandaşlar katıldı.


Açılış konuşmasını yapan CHP İlçe Başkanı Orhan Özel, “Geçmiş dönemde bölgemizden 3 değerli milletvekili vardı. Bunlar Seydişehir ve ülkemiz için çok değerli işler yaptılar. 43 yıl sonra tekrar Seydişehir’den 2 değerli milletvekilimiz çıkararak muhteşem bu eski günlere bizleri geri götürecekler” diyerek seçim bürosunun açılışına katılan katılmayan herkesten oy istedi.
Daha sonra bir konuşma yapan CHP Konya Milletvekili birinci sıra adayı Barış Bektaş, Seydişehir Başbakan çıkarmış, milletvekili çıkarmış, bilinçli sağ duyulu insanlarla dolu olduğunu belirterek: “Seydişehir uzun dönemdir milletvekili gösteremedi. Bu dönem ilçemiz çok şanslı. Farklı iki partiden ben Anadolu Lisesinde okudum. Hasan Kardeşimizde İmam Hatip Lisesinden mezun. Birlikte çalışıyoruz hareket ediyoruz. Bizlere zillet illet dediklerine bakmayın. Bu iktidar son derece meşrudur. Hep birlikte Mustafa Kemal’in kurduğu Cumhuriyeti yeniden inşa edeceğiz. Kimsesizlerin kimsesizi Cumhuriyeti tekrar geri getireceğiz. Ayrıca Cumhuriyetimizi demokrasi ve sosyal adaletle taçlandıracağız” dedi.
Bektaş: “Adalet duygusu son derece yüksek bir Cumhurbaşkanı adayımız var. İmtiyazlı da değil. Bu ülkeye bozulan adaleti yeniden tesis etmek için geliyor. Önce Sayın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na oy istiyorum. Daha sonra da Konya’dan en az 5 milletvekili istiyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.
Daha sonra konuşmak için kürsüye gelen Gelecek Partisi Konya İl Başkanı şu anda da CHP Konya Milletvekilinde ikinci sıra adayı eski Hasan Ekici de “Seydişehir’in bir evladı olarak ortaöğretimimi Seydişehir’de tamamladıktan sonra Ankara’da yüksek öğretimimi tamamladım. Konya’da mali müşavir olarak çalışırken genel başkanımız Davutoğlu zamanında siyasete başladım. Bir idealimiz vardı. Adaleti tesis etmek. Herkesin eşit olduğu bir idealimiz vardı. Ak Parti’de bu ideallerimizi gerçekleştirme imkanımız olmadığı için genel başkanımızla birlikte bir parti kurduk. O zamanlar bizi kınayanlar oldu. Şuanda 85 milyonumuza eşit mesafedeyiz. Ülkemizin şuanda yaşadığı tüm krizlerden biz kurtaracağız. 14 Mayıs’ta hiç kimsenin beklemediği bir başarı kazanarak Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yapacağız” dedi.


Ekici konuşmasının sonunda “Barış kardeşimle birlikte Ankara’da bir kapınız olacak. Seydişehir’in Alacabel tüneli gibi yarım kalan projelerini, hızlı tren projesini bizler tamamlayacağız. Yeni projelerimizle de Seydişehir daha güçlü olacak” diyerek sözlerini tamamladı.
Sonrasında kısa bir konuşma yapan diğer CHP Konya Milletvekili adaylarının genç ve kadınlardan oluşması dikkat çekti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.