BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya Milletvekili Aday Adayı Kanık’tan Teşekkür Mesajı

Ömer Faruk Kanık yayımladığı teşekkür mesajında; 

10 Nisan 2023
Konya Milletvekili Aday Adayı Kanık’tan Teşekkür Mesajı

Adalet ve Kalkınma Partisinden 28. Dönem Konya Milletvekili Aday Adayı olan Ömer Faruk Kanıkpartisinin Milletvekili adaylarının açıklanmasından sonra yaptığı yazılı açıklama da aday adaylığı sürecinde kendisine destek olan herkese teşekkür etti.

Ömer Faruk Kanık yayımladığı teşekkür mesajında;

Kıymetli Hemşehrilerim,

28.dönem AK Parti Konya Milletvekilliği aday adaylık sürecimi kesin aday listelerinin oluşması ile birlikte tamamlamış bulunmaktayım. Hayırlı olacağına inandığımiçin yeniden çıktığımhizmet yolunda,bu mukaddes vazifenin Seydişehir’imize ve şahsıma tevdi edilmediğini görmüş bulunuyorum. 

Mutlak manada, olan da hayır vardır. Bu süreçte bana inanan ve destek veren ilgi ve samimiyetini eksik etmeyen tüm dostlarıma, teşkilatlarımıza, dava arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim.Bir ferdi olmaktan her zaman gurur duyduğum AK Partimizde Millete vekil olma gayemiz amacına ulaşmamış olsada, bu kutlu davanın bir neferi olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde millete hizmetkâr olma anlayışı ile partimizin gücüne güç katmak ve geçmiş seçimlerde olduğu gibi 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili genel seçimlerinden de zaferle çıkmak için üzerime düşen her türlü göreve hazır olduğumu açıkça ifade etmek isterim.

Biz nefsimiz adına değil, Vatanımıza ve Milletimize hizmet etmenin yanında Seydişehir'imizin çok arzulu bir şekilde şehrimize Vekil istiyoruz talebi, bununla birlikte Teşkilatımızın, STK'ların Ankara'dan ilçemize Vekil istiyoruz talepleri ve şehrimizin bu hedeflerine ulaşması için davanın bir neferi olarak bu yola çıkmıştık.Fakat milletvekili adaylığı şahsıma nasip olmadı.

Sonuç ne olursa olsun şimdi vakit davamıza katkı sunma vaktidir.Makamlar gelip geçicidir. Tek kalıcı olan güzel memleketimizdir. Özellikle ifade etmek isterim ki; bizler nerede olursak olalım,her zaman güzel memleketimizin hizmetinde ve emrinde olacağız.Milli değerleri ön planda tutan, mazlumların umudu, ulu davamızın son kalesi olan AK Parti ülkemizin yegâne şansıdır. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da partimizin belirlediği hedefler doğrultusunda davamız için çalışmalarımızı gerçekleştirirken, 2023 yılında da Dünyaya, Türkiye Yüzyılının mührünü hep beraber vuracağız.

Bu duygu ve düşüncelerle listelere giren AK davanın kutlu yolcularına çıktıkları bu yolda başarılar diliyor, tüm hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.