BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

K BELGESİ İŞLEMLERİ ARTIK SEYDİŞEHİRDE YAPILACAK

K BELGESİ İŞLEMLERİ ARTIK SEYDİŞEHİRDE YAPILACAK 

10 Nisan 2023
K BELGESİ İŞLEMLERİ ARTIK SEYDİŞEHİRDE YAPILACAK

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin yazısında; Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nca, Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası’na ilçe sınırları içerisinde ikamet işyeri adresi bulunan gerçek veya tüzel kişilere verilecek

K  BELGELERİNİN düzenlenmesi konusunda yetkilendirme yapıldığı ve Bakanlıkça verilecek eğitimden sonra K Belgelerinin verilmeye başlanacağı bildirilmiştir.

 

Konu ile ilgili açıklama da bulunan Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cemal KÜÇÜK; K Belgelerinin Odamızda verilebilmesi konusunda uzun zamandır lobi çalışması yapmaktayız. TOBB Başkanımız M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU nezdinde K belgesi işlemleri için üyelerimizin, Nakliyeci ve Şöför esnafımızın KONYA’ ya gitmek zorunda kaldığını, Sayısal Takograf Kartı (DİJİTAL EHLİYET) işlemlerinin odamıza verildiği gibi K Belgeleri işlemlerinin deodamızca verilebilmesi için girişimlerde bulunmuş ve talebimizi Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Selim DURSUN’ a iletmiştik.

 

Bu süreçte yapılan yazışmalar ve yüz yüze görüşmeler sonucunda hayırlı haberi aldık, K BELGESİ işlemlerini de artık SEYDİŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODAMIZDAN yapılabileceğiz tüm üyelerimize ve ilçemize hayırlı olsun inşallah.Bu hizmet ile üyelerimize ve nakliyeci esnafımıza büyük kolaylık sağlamış olduk. Artık bölgemizde bu konuda faaliyette bulunan üyemiz olan veya olmayan tüm işletmeler ve nakliyeci esnafımız, K belgesi işlemlerini ve yenilemelerini Odamızda gerekli teknik altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından yapabilecekler.

 

Göreve geldiğimiz günden bu güne üyelerimizin talepleri doğrultusunda Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimiz ve ilçemiz esnafının KONYA ya gitmek zorunda kaldığı Sanayi Odası işlemlerini, Dijital Takograf KartıKartı (DİJİTAL EHLİYET)işlemlerini ve son olarak K BELGESİ işlemlerini ilçemize getirmiş bulunmaktayız. Elimizden geldiğince ilçemiz ve odamız için Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulumuz, Meclisimiz ve tüm personelimizlehizmetlere devam edeceğiz,

 

Odamızın yetkilendirilmesi sürecindeki desteklerinden dolayı Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn. Adil KARAİSMAİLOĞLU’na, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcımız Sn. Selim DURSUN’ a, TOBB Başkanımız Sn.RifatHİSARCIKLIOĞLU’na, TOBB Başkan Yardımcısı ve Konya Ticaret Odası Başkanımız Sn. Selçuk ÖZTÜRK’ e ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Bu yeni hizmetimizin üyelerimize, ulaştırma sektöründe faaliyet gösteren tüm firmalara ve nakliyeci esnafımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.