BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

YRP Milletvekili A.Adayı Kacaroğlu’dan Kaza sonrası ilk açıklama

Yeniden Refah Partisi 28.Dönem Konya Milletvekili Aday Adayı ve Yeniden Refah Partisi Meram İlçe Başkanı Mehmet KACAROĞLU geçirmiş olduğu trafik kazasından sonra Konya basınına önemli açıklamalarda bulundu.  

05 Nisan 2023
YRP Milletvekili A.Adayı Kacaroğlu’dan Kaza sonrası ilk açıklama

Yeniden Refah Partisi ( YRP) 28.Dönem Konya Milletvekilliği Aday Adayı olarak çıkmış olduğumuz bu kutsal yolda 24 Mart 2023 Cuma Günü Seçim Çalışmaları esnasında trafik kazası geçirdim. Allah’ıma şükürler olsun ki başarılı bir ameliyat geçirerek  hızlı bir şekilde sağlığımıza kavuşup sahalara geri dönmenin sevincini tüm sevenlerimizle birlikte yaşadık. Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan Genel Başkanımıza , Genel Başkan Yardımcımlarımıza , İl Başkanımıza , İl Yönetim Kurulu Üyelerimize İlçe Başkanlarımıza , Tüm Dava Arkadaşlarıma  ve Dualarını ve varlıklarını asla eksik etmeyen tüm Konyalı Hemşehrilerime , kıymetli Basın Mensubu arkadaşlarımıza ve büyüklerimize sonsuz teşekkür ederim. 

 

Kazadan sonra asla Pes etmedik..

Milli Görüşün Düstur edindiği ilkelerle ve azimle Geçtiğimiz günlerde Konya ve Genel Merkezimizde gerçekleştirilen Temayül yoklamalarına katılarak bu sürecide Elhamdüllüllah başarıyla gerçekleştirdik. Şahsım olarak Konyamızda yaklaşık 6 (Altı) yıldır yürütmekte olduğum Dernek Başkanlığı ( STK) görevimizi laikiyle yerine getirmenin de gururunu ve sevincini yaşıyorum. Tabi Dernek Başkanlığı görevini yürüttüğüm bu süreçte yüzbinlerce Konyalı Hemşehrilerilerimizin dertleriyle dertlenerek onların her daim yaz kış demeden maddi manevi yanlarında bulunduk. Şükürler olsun ki bu Gönül Birlikteliğimizi ve bu samimiyetimizi Aday Adaylığımızı açıkladığımız gün yüzlerce hemşerilerimizin bizzat açıklama yaptığımız Dernek Binamıza geldiğini ve yanımızda durduklarına şahit  olduk. Şimdi ise tam zamanının olduğunu düşünüyor ve  Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan’nında söylediği gibi ‘’ Milli Görüş Meclise ‘’ diyerek kıymetli Hemşehrilerimizin desteğini alarak hep Birlikte Meclise giderek Milli Görüşü ve Partimizi laikiyle orada temsil etmek ve en önemlisi hep birlikte Konya'mızı daha iyi yerlere getirmek için gece gündüz çalışacağız. Bu Başarı hepimizin başarısı , Bu başarı Seydişehirimizin , Bozkırımız , Beyşehirimizin, Ereğlimizin , Akşehirimizin , Meram , Karatay , Selçuklu yani kısacası Tüm Konyamızın başarısı olacaktır. Gün Birlik olma günüdür , Gün Kardeşlik Günüdür , Gün Ahde Vefa günüdür , Gün Tüm Konyalı hemşerilerimin  Yeniden Refah Partimizin çatısı altısında toplanarak birlik ve beraberliğini göstereceği gündür. 

Bu Duygu ve Düşüncelerle bu Süreçte Mesaj yoluyla , Sosyal medyada paylaşımlarıyla , Arayarak , bizzat Hastaneye ve Evimize ziyarette bulunarak bizleri yalnız bırakmayan tüm Hemşerilerime , Kıymetli Büyüklerime , Değerli kardeşlerime ve Tüm Dava Arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. 

Saygı ve Hürmetle Selamlıyorum 

Mehmet KACAROĞLU 

Yeniden Refah Partisi 

28.Dönem Konya Milletvekili Aday Aday

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.