BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KANIK; MEMLEKETİMİZE HİZMET ETMEK EN BÜYÜK ARZUMDUR

KANIK; MEMLEKETİMİZE HİZMET ETMEK EN BÜYÜK ARZUMDUR 

31 Mart 2023
KANIK; MEMLEKETİMİZE HİZMET ETMEK EN BÜYÜK ARZUMDUR

Adalet ve Kalkınma Partisinden 28. Dönem Konya Milletvekili Aday Adayı olan Ömer Faruk KanıkCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonunun bir parçası olma gayesiyleçıktığı yolda ülkesine ve memleketine hizmet etmek istediğini söyledi.

14 Mayıs seçimlerinin Türkiye’nin geleceği açısından büyük önem arz eden bir seçim olacağını ifade eden Konya Milletvekili Aday Adayı Ömer Faruk Kanık; bir zamanlar hayal bile edilemeyen eğitimden sağlığa, ulaşımdan alt yapı çalışmalarına kadar birçok proje Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 21 yıllık AK Parti iktidarında hayata geçirilmiştir. Türkiye yüzyılı vizyonu ile yeni dönemdeki hedefimiz ülkemizin petrol ve doğalgaz gibi yer altı rezervlerini halkımızın hizmetine sunmak olacaktır. İnşallah Rabbimiz nasip ettiği takdirdeTürkiye yüzyılı vizyonunun bir parçası olma gayesiyle çıktığımız yolda ülkemize ve memleketimize hizmet etmek en büyük arzumdur dedi.

Türkiye’nin geleceğine yön verecek olan 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinin bugüne kadar yapılan seçimlerin ötesinde çok önemli bir seçim olacağını ifade eden Konya Milletvekili Aday Adayı Kanık, milletimiz kimin kimlerle yol yürüdüğünü, kimin ülkemizin çıkarları doğrultusunda çalışmalar yaptığı dikkatli bir şekilde izlemektedir. Aziz milletimiz sandık önüne geldiği vakit geçmiş seçimlerde olduğu gibi 14 Mayıs’ta da gerekeni yapacak, bölücü örgütün uzantıları ile yol yürüyenlere gereken cevabı sandıkta verecektir dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.