BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Altılı masanın 12'nci toplantısı sona erdi

- Parti genel başkanları 6 Mart Pazartesi günü Saadet Partisi'nde yeniden bir araya gelecek 

02 Mart 2023
Altılı masanın 12'nci toplantısı sona erdi

ANKARA (AA) - CHP, İYİ Parti, Demokrat Parti, Saadet Partisi, DEVA Partisi ve Gelecek Partisinin yer aldığı altılı masanın 12'nci toplantısı sona erdi.

Saadet Partisi Genel Merkezi'nde saat 14.00'te başlayan toplantı 6 saat sürdü.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun ev sahipliğindeki toplantıya CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu katıldı.

Toplantı sürerken yapılan ortak açıklamada, parti genel başkanlarının, cumhurbaşkanı adaylığı konusunda nihai kararlarını açıklamak üzere 6 Mart Pazartesi günü saat 14.00'te Saadet Partisi'nde yeniden bir araya geleceği bildirildi.

Kılıçdaroğlu, toplantıdan ayrılırken bazı gazetecilerin "Adaylığınız hayırlı olsun." şeklindeki sözlerini yanıtsız bıraktı. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ise "Aday kim?" sorusuna, "6 Mart'ta görüşmek üzere" karşılığını verdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in saat 22.30'da milletvekilleri, Divan Başkanlığı üyeleri ve başdanışmanları ile yarın da il başkanlarıyla bir araya geleceği öğrenildi.

Diğer parti genel başkanlarının da yetkili kurullarıyla toplantıya ilişkin değerlendirmelerde bulunmaları bekleniyor.

Toplantı sürerken Memleket Partisi üyesi olduklarını belirten iki genç, Saadet Partisi Genel Merkez binası önüne gelerek üzerinde "Adayımız Muharrem İnce" yazılı pankart açmak istedi. Polis ekiplerince pankartları toplanan gençler, ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.