BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir'de hafta sonu hava nasıl olacak?

Seydişehir'e hafta sonunda sıcaklık artıyor. Bugün 14 derece olan hava sıcaklığı 2 derece daha artacak. 5 günlük hava raporlarına göre ise Konya 23 dereceyi görecek. 

24 Şubat 2023
Seydişehir'de  hafta sonu hava nasıl olacak?


Konya  Bölgesinde  sıcak hava etkisini artırıyor. Meteoroloji verilerine göre Seydişehirde haftasonu hava nası olacak? İşte detaylar...
Meteorolojiden alınan hava tahmin raporlarına göre bugün havanın parçalı ve az bulutlu olacağı tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer buzlanma ve don olayı ile birlikte pus ve sis hadisesi bekleniyor. Hava sıcaklığının ise 1 ila 3 derece artacağı tahmin ediliyor.

Rüzgarın genellikle kuzeyli, zamanla güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Seydişehirde haftasonunda sıcaklık artıyor. Bugün 14 derece olan hava sıcaklığı 2 derece daha artacak. 5 günlük hava raporlarına göre ise Seydişehir 23 dereceyi görecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.