BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir'de Sınav koordinasyon toplantısı düzenlendi

Seydişehir'de Ortaöğretim KPSS Sınav koordinasyon toplantısı düzenlendi 

03 Kasım 2022
Seydişehir'de Sınav koordinasyon toplantısı düzenlendi

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 6 Kasım 2022 pazar günü yapılacak Ortaöğretim Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) öncesi Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Sınav Koordinatörlüğü tarafından hazırlanan sınav güvenliği toplantısı, Kaymakam Deniz Pişkin başkanlığında gerçekleştirildi. 

Kaymakam Deniz Pişkin başkanlığında Kaymakamlık makamında gerçekleşen toplantıya  Belediye  Başkanı Mehmet Tutal,İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı İlçe Jandarma Komutanı  Yahya Koca,NEÜ Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dekan Ali Kahraman ve Dekan Yardımcısı  Yusuf Uzun, İlçe Nüfus Müdürü  Ahmet  Sezekl ile İlçe Milli Eğitim  Müdürü Tahir Kibar katıldı.
Kaymakam Pişkin toplantı sonrası konuşmasında; "Toplantıda 2022 Ortaöğretim KPSS sınavının yapılacağı binalarda güvenliğin sağlanması, bu yönde alınacak tedbirler, adayların sınav binalarına ulaşımı, soruların sınav binalarına nakli, sınav öncesi ve sonrasında alınacak önlemleri değerlendirdik.
Sınava girecek tüm öğrencilere başarılar diliyorum" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.