BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYA’DAKİ FIRINCI CİNAYETİNİN ŞÜPHELİSİ ANKARA’DA YAKALANDI

 

07 Eylul 2022
KONYA’DAKİ FIRINCI CİNAYETİNİN ŞÜPHELİSİ ANKARA’DA YAKALANDI

27 Ağustos Cumartesi günü Konya’nın Beyşehir ilçesinde fırıncılık yapan Erdal Üstüner ortağı ve pastane ustası ile birlikte Dalyan Mahallesi, 40463. Sokak üzerinde kiralık dükkan aradıkları sırada kurşunların hedefi olmuş ve hayatını kaybetmişti. Erdal Üstüner’in hayatını kaybettiği, ortağı Y.A. ve ustası M.Ş.’nin yaralandığı saldırının şüphelisi firar etmişti. Saldırının iddialara göre aynı cadde üzerinde kendisine rakip bir fırıncı dükkanının daha açılmasını istemediği için Sebahattin Gülbahar isimli şahıs tarafından düzenlendiği anlaşılmıştı.

Olay sonrası Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği tarafından cinayet zanlısını yakalamak için özel ekip kuruldu. Şüphelinin Ankara’da olduğu bilgisine ulaşan Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri Ankara İl Emniyet Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde şüphelinin peşine düştü. Özel ekip tarafından firari cinayet zanlısını yakalamak için 200’den fazla güvenlik kamera görüntüsü incelendi. Ekipler gece saatlerinde Ankara Yenimahalle ilçesinde bulunan bir kafede otururken şüpheli Sebahattin Gülbahar ve birlikte kaçtığı düşünülen Mustafa İ.’yi yakalayarak gözaltına aldı. 

Beyşehir Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla Karapınar’da bulunan şüpheli Sebahattin Gülbahar’ın oğlu R.G. ve kardeşi H.G. de gözaltına alınmak üzere Konya’ya getirildi.

Kasten öldürme suçundan gözaltına alınan şüpheli Sebahattin Gülbahar Mustafa İ., R.G. ve H.G. soruşturmanın yürütüldüğü Beyşehir Emniyeti’ne sevk edildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.