BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Başkan Altay 'Güle Oynaya Camiye Gel’de yeni gelişmeyi duyurdu

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Altay, Konya'da çocukların merakla beklediği 'Güle Oynaya Camiye Gel' projesinde mutlu sona yaklaşıldığını belirterek, "Sürenin bitimini bekliyoruz, bisikletlerimiz hazır" dedi ve hazırlanan hediye bisikletleri paylaştı 

31 Ağustos 2022
Başkan Altay 'Güle Oynaya Camiye Gel’de yeni gelişmeyi duyurdu

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Konya İl Müftülüğü işbirliğiyle düzenlenen 'Güle Oynaya Camiye Gel' projesi kapsamında, 25 Haziran’a kadar kayıt yaptıran ve 1 Temmuz - 31 Ağustos tarihleri arasında 60 günde, 40 gün sabah namazına aileleriyle birlikte camiye gelen 2012 ve 2013 doğumlu çocuklara bisiklet hediye edilecek.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya'da çocukların merakla beklediği 'Güle Oynaya Camiye Gel' projesinde mutlu sona yaklaşıldığını belirterek, "Sevgili genç arkadaşlarım; “Güle Oynaya Camiye Gel” projemizde mutlu sona yaklaştık. Sürenin bitimini bekliyoruz, bisikletlerimiz hazır" dedi.


Başkan Altay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma, hediye bisikletlerin depolandığı alandan bir fotoğraf da ekledi.

Resim

GÜLE OYNAYA CAMİYE GİDEN 28 BİN ÇOCUĞA BİSİKLET HEDİYE

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 'Güle Oynaya Camiye Gel Projesi'nin bu yıl da büyük bir coşkuyla devam ettiğini belirterek, 9 ve 10 yaşlarındaki çocuklardan 28 bin kayıt aldıklarını açıklamıştı.

Başkan Altay, “Çocuklarımız camileri cıvıl cıvıl doldurdular. Biz de onlar için tüm hazırlıklarımızı yaptık. İnşallah 60 günde 40 gün camiye gelen çocuklarımızın bisikletlerini en kısa sürede kendilerine ulaştıracağız. Sabahın erken saatinde camilerimizi dolduran tüm çocuklarımızı gözlerinden öpüyorum. Ebeveynlerine, ailelerine teşekkür ediyorum. Böylece çocuklarımıza ümmet bilinci ve cami alışkanlığının oluşmasına önemli bir katkı sağlıyoruz. Konya’nın bu güzelliğini yaşatmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullanmıştı.


HEDİYE BİSİKLETLER NE ZAMAN VERİLECEK?

Konya Büyükşehir Belediyesi, Temmuz ve Ağustos aylarında 40 gün mahalle camisine devam eden 2012 ve 2013 doğumlu çocuklara bisiklet hediye edecek. Bisiklet hediyelerinin teslim edileceği tarih henüz açıklanmad

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.