BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

DEREBUCAK'TAN ANTALYAYA KARDEŞİNİ GÖRMEYİ GİTTİ CESEDİ BULUNDU

DEREBUCAK'TAN ANTALYAYA KARDEŞİNİ GÖRMEYİ GİTTİ CESEDİ BULUNDU 

15 Ağustos 2022
DEREBUCAK'TAN ANTALYAYA KARDEŞİNİ GÖRMEYİ GİTTİ CESEDİ BULUNDU

 Konya'nın Derebucak ilçesinden Manavgat'ta yaşayan kardeşlerinin yanına gezmeye giden Yakup Üzümcünün cesedi bulundu.
Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir köpeğin havlaması sonucu bulunan cesedin kimliği ortaya çıktı. Konya Derabucak'ta yaşayan Yakup Üzümcü'nün, ilçede yaşayan kardeşlerinin yanına gittiği salı gününden bu yana, kendisinden haber alınamadığı öğrenildi.

 Bölgede yaşayan Osman Yılmaz, "Çamur" isimli kurt köpeğini dışarıya gezdirmeye çıktı. Yılmaz'ın tasmasını çıkardığı köpek hemen yakındaki süs bitkileri ve otluk alana doğru giderek, sürekli havlamaya başladı.

Çağırmasına rağmen köpek gelmeyince Yılmaz bölgeye gittiğinde yerde bir şahıs gördü. Seslenmesine rağmen cevap alamayan Yılmaz, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. 2-3 günlük olduğu değerlendirilen ve üzerinden kimlik çıkmayan ceset, savcılık ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Antalya Adi Tıp Kurumuna kaldırıldı.
Yapılan incelemede cesedin Konya'nın Derebucak nüfusuna kayıtlı Yakup Üzümcü'ye ait olduğu belirlendi. Yakup Üzümcü'nün salı günü Derebucak'tan Manavgat'ta yaşayan kardeşlerinin yanına geldiği ve salı gününden beri kendisinden haber alınamadığı öğrenildi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.