banner153

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya Karaman yolunda kaza Biri bebek 3 ağır yaralı var

Konya – Karaman yolunda otomobil, mısır yüklü TIR’a arkadan çarptı. Kazada, sürücü ile eşi ve 2 aylık bebekleri ağır yaralandı. Sıkışan yaralılar güçlükle kurtarıldı. TIR sürücüsü, lastik patladığını zannettiğini söyledi. 

21 Temmuz 2022
Konya  Karaman yolunda kaza Biri bebek 3 ağır yaralı var

Konya – Karaman yolunda otomobil, mısır yüklü TIR’a arkadan çarptı. Kazada, sürücü ile eşi ve 2 aylık bebekleri ağır yaralandı. Sıkışan yaralılar güçlükle kurtarıldı. TIR sürücüsü, lastik patladığını zannettiğini söyledi.
Konya yolunda can pazarı! Biri bebek 3 ağır yaralı var
Otomobil, mısır yüklü TIR’a arkadan çarptı, sıkışan sürücü ile eşi ve 2 aylık bebekleri ağır yaralandı.

Karaman - Konya kara yolunun 18. kilometresinde yaşanan kazada, Karaman’dan Konya istikametine seyreden Hasan Doğru yönetimindeki 11 ABB 755 plakalı otomobil, aynı yönde ilerleyen Ali Demir idaresindeki 16 RBT 95 plakalı mısır yüklü TIR’a arkadan çarptı.

ARAÇTA SIKIŞTILAR

Kazada otomobildeki baba Hasan Doğru, anne Pakize Doğru ve 2 aylık bebekleri Alpaslan Doğru araç içerisinde sıkıştı.

Otomobilde sıkışan aileyi kurtarabilmek için itfaiye ve sağlık ekipleri seferber oldu. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin yarım saat süren çalışmasının ardından araç içerisinde sıkışan aile kurtarılarak ambulanslarla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

DURUMLARI AĞIR

Tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi. Kaza nedeniyle Karaman-Konya Karayolu'nda bir süreliğine tek şeritten ulaşım sağlandı.

“LASTİK PATLADI ZANNETTİM”

Kazayı anlatan tır sürücüsü Ali Demir, yüklediği mısırı Bursa’ya götürdüğünü belirterek, “Ben 70-80 kilometre hızla giderken bir anda gürültü geldi. Ben önce lastik patladı zannettim. Yolun sağına hemen durarak dörtlüleri yaktım. Baktığımda otomobil tıra arkadan çarpmış. Otomobilde 3 tane yaralı var. Allah'ım şifalar versin" dedi.

Yapılan incelemelerin ardından araçlar olay yerinden kaldırılırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147