BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Tek Kullanımlık Tıbbi Ürünlerde Medtronic ve Gambro Kalitesi Dikkat Çekiyor

Tek Kullanımlık Tıbbi Ürünlerde Medtronic ve Gambro Kalitesi Dikkat Çekiyor 

01 Temmuz 2022
Tek Kullanımlık Tıbbi Ürünlerde Medtronic ve Gambro Kalitesi Dikkat Çekiyor

 

Medtronic ve Gambro dünya çapında tanınan medikal teknoloji firmaları olarak geniş ürün çeşitliliğine sahiptirler. Özellikle diyaliz tedavisine yönelik ürünleriyle tanınan Gambro ve Medtronic Onno Medical garantisiyle sizlerle buluşuyor. Onno Medical’in üstün hizmet kalitesinden yararlanmak, Gambro ve Medtronic başta olmak üzere kalitesi dünyaca tescilli markaların ürettiği tek kullanımlık tıbbi ürün siparişi vermek için siz de Onno Medical ile iletişime geçebilirsiniz.

 

Gambro ürün yelpazesi çok çeşitli ürünlerden oluşur. Bunların başında M100-M150 (PRISMAFLEX System-Hemofiltre Setleri) gelir. M100-M150 Vücut ağırlığı 30 kg'dan fazla olan hastalarla sınırlandırılmalıdır. AN 69 Diyalizör Membranı ile set konfigürasyonları oluşturulur ve tüm CRRT tedavilerini (SCUF, CVVH, CVVHD ve CVVHDF) gerçekleştirmek için kullanılabilir. PRISMAFLEX Seti, sürekli sıvı yönetimi ve renal replasman tedavileri sağlamada yalnızca PRISMAFLEX Kontrol Ünitesi ile kullanım için endikedir. Sistem, akut böbrek yetmezliği, aşırı sıvı yüklenmesi veya her ikisi birden olan hastalar için tasarlanmıştır. Bu setin aşağıdaki ven-venöz tedavilerde kullanılması amaçlanmıştır: SCUF, CVVH, CVVHD, CVVHDF. PRISMAFLEX Set aracılığıyla uygulanan tüm tedaviler bir doktor tarafından reçete edilmelidir. Hastanın boyutu, ağırlığı, üremi durumu, kardiyak durumu ve genel fiziksel durumu, her tedaviden önce reçete yazan doktor tarafından dikkatlice değerlendirilmelidir. PRISMAFLEX M100 ve M150 Setleri, vücut ağırlığı 30 kg'ın üzerinde olan hastalarla sınırlandırılmalıdır.

 

U 8000 S ultrafiltre, diyaliz sıvısı için gelen suyun arıtılması ve mikrobiyolojik açıdan yüksek kaliteli diyaliz sıvısı elde etmek amacıyla diyaliz sıvısının arıtılması için endikedir. Böylece bakteri ve endotoksinlere maruz kalma riski en aza indirilebilir. U 8000 S ultrafiltrenin bir su arıtma sistemi ile birlikte kullanılması amaçlanmıştır. U 8000 S ultrafiltresi, ultra saf diyaliz sıvısının mikrobiyolojik kontrollerinden elde edilen sonuçlara bağlı olarak her ay veya maksimum 2 aylık kullanımdan sonra rutin olarak değiştirilmelidir.

 

U9000 ultrafiltre, diyaliz sıvısı için gelen suyun arıtılması ve mikrobiyolojik açıdan yüksek kaliteli diyaliz sıvısı elde etmek amacıyla diyaliz sıvısının arıtılması için endikedir. U9000 ultrafiltrenin bir su arıtma sistemi ile birlikte kullanılması amaçlanmıştır. AK98 V2, V3 ve Artis diyaliz sisteminde: U9000 ultrafiltresi, hangisi önce gerçekleşirse, 3 aylık kullanım veya 150 dezenfeksiyon döngüsünden sonra değiştirilmelidir. AK 96 ve AK 98 V1 diyaliz sisteminde: U9000 ultrafiltresi, hangisi önce gerçekleşirse, 2 aylık kullanım veya 100 dezenfeksiyon döngüsünden sonra değiştirilmelidir. U9000'ün kullanım ömrü boyunca sodyum hipoklorit ile maksimum 12 dezenfeksiyon ve sodyum karbonat ile maksimum 8 dezenfeksiyon imkanı vardır. U9000 ultrafiltre, diyaliz makinesiyle dezenfekte edilir. Aynı zamanda ısı dezenfeksiyonu ile uyumludur.

 

Baxter Kalite ve Yüksek Faydayı Bir Arada Sunuyor

 

Baxter 60 yıldan fazladır periton diyalizi (PD) ve hemodiyaliz (HD) konularında öncü bakım çalışmalarına odaklanmak için nefroloji topluluğuyla iş birliği yapmaktadır. Bu sayede yenilikçi vizyonunu, genişletilmiş hemodiyaliz ve uzaktan hasta yönetimi gibi yeni tedavilerle sürdürmeye devam etmektedir.

 

Benimsediği hizmet anlayışı çerçevesinde Baxter; bakıma erişimi farklı yollarla genişletmeye, ev ve merkez gibi farklı yerlerde bakım yapılmasını destekleyen aynı zamanda uygulama yönetimi verimliliğini artıran farklı hizmetleri ve teknolojileri sağlayarak yardımcı olmaktadır.

 

Baxter’ın kaliteli bakıma olan taahhüdü, mevcut bakım modelleri iyi olmasına karşın bu bakım modellerini anlamlı yeniliklerle genişletme fırsatı olduğuna dair inancından kaynaklanır. Ayrıca yenilik, psikolojik ve fiziksel bakım yükünü azaltmayı sağlayacak tedavi lojistiğini basitleştirir.

 

Baxter’ın global ürün portföyü; klinisyenlerin, hastanede yatarak tedavi gören, yoğun bakım ünitelerinde, ameliyathanede, diyaliz kliniğinde ve evde hastaların tedavi edilmesi aşamasında daha verimli ve etkili olmasında kritik bir görev üstlenir. Ayrıca Baxter hasta sonuçlarını iyileştirmeyi, yaşamı tehdit etmeden önce olası komplikasyonları önlemeyi ve toplam maliyetleri düşürürken bakıma erişimi artırmayı sağlayacak yeni ve etkili yollar bulmaya odaklanır.

 

Akut böbrek yaralanması olan kritik hastaların iyileşme sürecini destekleme amacıyla BAXTER’ın uzman ekibi tarafından titizlikle tasarlanan PRISMAFLEX Sistemi son derece yenilikçi bir sistem olarak ön plana çıkmaktadır. Esnekliğiyle dikkat çeken sistem, spesifik hasta gereksinimlerine göre uyarlanma özelliğine sahip çok yönlü bir platform sayesinde çeşitli tedavilerde istekleri başarılı bir şekilde karşılamayı başarmaktadır.

 

En uygun tedavi uygulaması için hasta kimyasını sıvı çıkışıyla dengelemeye sıvı algoritmaları yardımcı olur. Herhangi bir zamanda hastanın 7 ml sıvı doğruluğu içerisinde ne kadar tedavi aldığını izleme imkanı vardır. Zamanın ne kadar önemli olduğunu göz önünde bulundurduğumuzda PRISMAFLEX’in tedaviyle ilgili otomatik ayarlamalar ve anında görsel geri bildirim sağlayarak yardımcı olmasının ne kadar büyük bir avantaj olduğu açıkça gözler önüne serilebilir. PRISMAFLEX Sistemi sayesinde zamanın makinelerin yönetilmesi için harcanmasına gerek kalmaz. Bunun yerine sağlık profesyonelleri ilgili zamanı hastalarını gözlemleyerek, ihtiyaçları olan hizmeti ve bakımı sağlayarak harcayabilirler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.