BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Yeniden Refah Partisi Seydişehir İlçe Kongresi

Yeniden Refah Partisi Seydişehir 2'ci Olağan Kongresi Yapıldı. Mevcut İlçe Başkanı Mustafa Umut AKGÜL'ün Tek Liste ile katıldığı ilçe Kongresinde İlçe Başkanlığına Tekrar Mustafa Umut AKGÜL Seçildi. 

12 Haziran 2022
Yeniden Refah Partisi Seydişehir İlçe Kongresi

 Rahmetli Milli Görüş Lideri Necmeddin Erbakan  Oğlu  Fatih Erbakan  Tarafından   bir yıl önce   kurulan Yeniden Refah Partisi Seydişehir  İlçe kongresinden önce Partisinin ilçe teşkilatı  hizmete girdi. Kurulmasından   kısa süre   geçmesine   Rağmen Hızlı  bir yükselişe   Geçen Yeniden Refah  partisi  Kamuoyu yoklamalarında   hızlı bir yükselişte  oldugu   gözlenmekte.

Kongre ve yeni binanın açılışına Genel merkez Konya il sorumlusu Hüseyin Ekinci,  Konya İl başkanı Adnan Acar ve  il yönetimi katıldı.

Seydişehir Yeniden Refah Partisi  İlçe  Başkanlığını   Tek  Liste ile yeniden  Seçilen  Mustafa Umut AKGÜL : "2. olağan kongremiz gerçekleştirdik. Seydişehir'imize ve Türkiye'ye hayırlı olsun. Bundan  sonraki Süreçte   Partimizin  Seydişehir  Kadın kolları ve  gençlik kollarını  oluşturarak Çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. " dedi.

Yapılan kongre sonucunda mimar Mustafa Umut Akgül başkan seçilirken, Yönetim Kurulu

Ahmet Yaşar Günay,

Gökhan Gürkan,

Yusuf Aydın,

Ali Yazgan,

Kenan Şirin,

Çetin Kumru,

Mehmet Çil,

Hasan Kabak,

Dursun Yıldız

Hüseyin Öncü'den oluştu.


 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.