BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

İhalesi hazır olan TOKİ Seydişehir'e ne zaman yapılacak

İhalesi hazır olan TOKİ Seydişehir'e ne zaman yapılacak 

23 Mayıs 2022
İhalesi   hazır olan  TOKİ  Seydişehir'e   ne zaman  yapılacak

11.01.2022   Tarihli   haberde Seydişehir TOKİ ihalesi hazır  olarak duyrulmuştu .

Yapılan açıklamada Seydişehir’e yapılması planlanan TOKİ konutları projesinin tamamlandığını ve ihale hazırlığının yapıldığını kaydeliyordu.

Açıklamanın devamında Seydişehir Kapalı Cezaevi ile Saadetler Mahallesi arasında bulunan 250 Bin m² ‘lik alana yapılacak olan konutlar ile ilgili çalışmalarda sona yaklaşıldığını  ilk etapta TOKİ 250- 300 arası konut yapacak. Yapılacak konutların projesi hazırlandı ve ihale aşamasına gelindi. Gönül Belediyeciliği anlayışıyla Büyükşehir Belediyemiz, Bakanlıklarımız ve Milletvekillerimizin desteğiyle Seydişehirli hemşerilerimize hizmet vermeye devam ediyoruz" deniliyordu. 

Türkiye    genelinde   ve  Konyada  yeni  toki  konutları  ihalesi  hızla   yapılırken Seydişehirde   yapılması  planlanan TOKİ  Konutlarından   şu ana kadar  bir  gelişme   yok.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.